Afstudeeropdracht ICT

Duik met je neus in de ICT van Exite en adviseer ons hoe we de overdracht van technologie tussen afdelingen zo soepel mogelijk laten verlopen.

Een opdracht in Business IT met impact!

Exite beschikt in haar product- en dienstencatalogus over een berg aan technologische producten. Een aantal daarvan zijn al jaren in gebruik, andere zijn daar pas onlangs aan toegevoegd. En vanuit innovatie volgt er ook constant nieuwe technologie… 💡 Help jij ons met de overdracht van nieuwe technologie naar onze afdelingen, om onze ICT’ers in staat te stellen direct met nieuwe technologie aan de slag te laten gaan?

 

Bring your Assignment: wat denk jij bij te dragen aan onze overdrachtmethodes van business naar IT?

Het doel van deze opdracht is een Proof-of-Concept (POC) uit te werken met daarin beschreven hoe de overdracht van technologische innovaties en opdrachten vanuit sales op een gestructureerde en fail-safe manier kunnen plaatsvinden.

We zoeken voor deze opdracht een communicatief sterke student, bijvoorbeeld van de opleiding Business & IT Management, Bedrijfskunde of Bedrijfskundige Informatica die niet bevreesd is om mensen aan hun spreekwoordelijke jasje te trekken om resultaat te bereiken. Je bent analytisch sterk en past bij het profiel van Exite.

 

Een uitgelezen kans om jouw analytische vaardigheden te combineren een visie op bedrijfskundige processen!

Wil je nog wat weten over de afstudeeropdracht? Bel ons via 088 – 3 99 22 00 en vraag naar Bob (Manager Technical Consultancy) of Tim (Talent Hacker).

 

Werken bij Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 100+ collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passende stagevergoeding, vakantiedagen, gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je tijdens de stageperiode aan niets ontbreken!

Bij ons ben je geen nummertje.. nee, bij ons wordt je lid van de Exite familie!

Onze kracht? Onze mensen!
#PeopleFirst

Interesse? Wacht niet te lang!

Is deze vacature echt iets voor jou? Stuur dan je gegevens op via onderstaande button. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!