Afstudeeropdracht Marketing

Help jij onze Marketing professionals met lead nurturing? Wij staan te springen om een enthousiaste onderzoeker (m/v/x) die ons helpt met de juiste customer journey.

Zet jij voor ons de leadmachine aan!?

Hoe stuur je iemand die met Exite via online kanalen in contact komt op elk moment de juiste informatie? Jij weet precies hoe en gaat het Marketing Team hierover adviseren. Op basis van jouw onderzoek kunnen wij aan de slag onze online kanalen (waaronder de website) op juiste manier vorm te geven en te optimaliseren.

Jij weet hoe een website bezoeker in een klant verandert

Tijdens deze opdracht verdiep je jezelf in de doelgroepen van Exite en breng je de ideale customer journey per kanaal en cross-kanaal in kaart. Je werkt nauw samen met onze brand designer, product marketeer en content specialist om te achterhalen wat maakt dat een bezoeker aanvragen doet via de website en uiteindelijk converteert naar klant.

Dus, zoek jij naar een uitdagende eindopdracht voor je commerciële (HBO) studie? Aan de Hengelosestraat 501 in Enschede ben je aan het juiste adres. Wij bieden je de kans jouw skills verder te ontwikkelen en ervaring op te doen binnen een #exciiiting sales & marketing omgeving.

 

Help jij ons de stappen te zetten in online en leads te verzamelen? Reageer dan nu!

Wil je nog wat weten over de marketing afstudeeropdracht? Bel ons via 088 – 3 99 22 00 en vraag naar Nienke (Branding Marketeer) of Tim (Talent Hacker).

 

Werken bij Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 100+ collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passende stagevergoeding, vakantiedagen, gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je tijdens de stageperiode aan niets ontbreken!

Bij ons ben je geen nummertje.. nee, bij ons wordt je lid van de Exite familie!

Onze kracht? Onze mensen!
#PeopleFirst

Interesse? Wacht niet te lang!

Is deze vacature echt iets voor jou? Stuur dan je gegevens op via onderstaande button. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!