Afstudeeropdracht Projectaanpak Exite

Ieder bedrijf gaat op een eigen, unieke manier met projecten om. Er zijn verschillende populaire methodieken, maar welke daarvan past het beste bij Exite? En welke tooling past hierbij? Wij zoeken een bedrijfskundige topper die haarfijn weet te schetsen wat voor ons het beste gaat werken.

Een gave opdracht met impact!

Bij Exite draaien we zowel met klanten als toekomstige klanten (prospects) tientallen projecten waarin we stap voor stap tot gewenste oplossingen en inrichtingen komen. Sinds korte tijd hanteren we hierin een ‘consultative way of working’. Oftewel, we nemen de klant of prospect aan de hand van advies mee in een stappenplan (ook wel roadmap genoemd) richting gewenste situatie, gebruikmakend van onze expertises in advies, adoptie, implementatie en ondersteuning. De consultative way of working kun je zien als een estafette tussen sales, de afdeling business consultancy en de technische experts.

 

Welke projectaanpak wordt onze nummer 1?

We staan nu voor de taak voor deze nieuwe manier van werken bij Exite tot een standaard projectaanpak te komen. Gaan we werken volgens Agile of Scrum, PIMP/PMI/PMBOK of past toch PRINCE2 het beste bij hoe wij dagelijks te werk gaan?

Op basis van een onderzoek naar manieren van projectmanagement en de wijze waarop Exite werkt, stel jij ons de meest geschikte methodiek voor, inclusief tooling. Aanvullend weet jij te schetsen hoe deze aanpak ons ook gaat helpen met vraagstukken op gebied van forecasting, bezetting, urenadministratie en facturatie.

 

Jij helpt onze lijntjes en daarmee doorlooptijd te verkorten

Jouw onderzoek helpt onze hagelnieuwe consultative way of working te vangen in een eenvoudig werkproces. Hiermee wordt het overdragen van het denkbeeldige stokje in de estafette tussen afdelingen gedurende een project voor Exite eenvoudiger.

 

Ben jij een praktisch ingestelde HBO BIM of Bedrijfskunde student? Voel jij jezelf aangetrokken tot het merk Exite en de vernieuwende manier waarop wij ICT op slimme wijze bij organisaties inzetten? Wacht niet te lang met reageren en stuur snel via de knop onderaan je CV en motivatie op. Dan gaan we samen regelen dat je binnenkort een geweldige tijd bij Exite beleeft!

  Werken bij Exite ICT

  Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 90 collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

  Het ruilmiddelen voor jouw inzet is een passende vergoeding. En gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je aan niets ontbreken!

  Onze kracht? Onze mensen!
  #PeopleFirst

  Wil je nog wat weten over de opdracht? Bel ons via 088 – 3 99 22 00 en vraag naar Job (Manager Business Consultancy) of Tim (Recruiter). 

   

  Interesse? Wacht niet te lang!

  Is deze opdracht echt iets voor jou? Stuur dan alle relevante informatie (via de solliciteer direct button) naar Tim Vriesen (Recruiter) of bel naar +31(0)88 399 22 00. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

  Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

  Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!