Afstudeeropdracht Sales

Ben jij in de laatste fase aanbeland van je studie Commerciële Economie, Bedrijfskunde, International Business of Small Business en wil je afstuderen bij een #exciiiting dienstverlener in ICT? Wij hebben een gaaf afstudeertraject voor je in petto, gericht op stroomlijning van ons salesproces.

Help jij onze Sales in de operationele fase sneller vooruit?

Hoe komt Exite aan zulke mooie klantnamen? Mede dankzij de Exite salesorganisatie! Het salesteam, onder leiding van Mark Kiffen (Commercieel Manager), is op zoek naar manieren om voorstellen die zij doen aan klanten en prospects versneld uit te rollen. Help jij ze met jouw afstudeerscriptie op weg om het salesproces te optimaliseren?

 

Aan de slag met de Workspace & Azure Virtual Desktop saleskit

Tijdens deze opdracht ga je bekijken wat er binnen onze salesorganisatie gestandaardiseerd is en wat nog gestandaardiseerd kan worden. Daarnaast ga je aan de slag een plan om voorstellen rond de producten Workspace en Azure Virtual Desktop op een goede en effectieve manier voor het voetlicht van de klant of prospect te krijgen.

Gedurende jouw afstuderen ga je aan de slag met de Dynamics 365 CRM en werk je samen met de afdeling Inside Sales om optimalisaties te adviseren in hoe door de commerciële afdelingen met deze tooling gewerkt wordt. Help jij ons verkoopproces de next step te zetten?

 

Ben jij sociaal, commercieel en accuraat? Reageer dan nu!

Wil je nog wat weten over de afstudeeropdracht? Bel ons via 088 – 3 99 22 00 en vraag naar Mark (Commercieel Manager) of Tim (Talent Hacker).

 

Werken bij Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 100+ collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passende stagevergoeding, vakantiedagen, gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je tijdens de stageperiode aan niets ontbreken!

Bij ons ben je geen nummertje.. nee, bij ons wordt je lid van de Exite familie!

Onze kracht? Onze mensen!
#PeopleFirst

Interesse? Wacht niet te lang!

Is deze vacature echt iets voor jou? Stuur dan je gegevens op via onderstaande button. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!