Afstudeeropdracht Sales

Exite is hard bezig ‘customer success’ centraal te stellen binnen het salesproces.  Wil jij hieraan een gave bijdrage leveren en jezelf op gebied van markt- en bedrijfsorganisatorische kennis flink ontwikkelen? Wij bieden je daarvoor een uitgelezen kans! Je kunt bij ons aan de slag met een onderzoek naar optimalisatie van ons contract invoerproces.

Ga jij ons contractproces naar 2.0 opwaarderen?

Omdat we met onze ICT-organisatie knetterhard aan het groeien zijn, krijgt Exite het de laatste tijd op allerlei fronten aanmerkelijk drukker. (Dit wordt voor een deel gevoed door een focus op ‘customer succes’, waar ook deze opdracht aan bijdraagt.) Ook aan de administratieve kant van de sales-afdeling gaat de toenemende stroom van opdrachten niet onopgemerkt voorbij. Wij verwachten dat de tijd van order naar contract aanzienlijk verkort kan worden. Ga jij ons helpen hiervoor te zorgen?

 

Wie zoeken wij?

Je studeert Commerciële Economie of een studie in een aanverwante richting en je brandt van ongeduld om je geleerde skills in de praktijk te toetsen. Goed nieuws: die kans ligt bij Exite. In het Salesteam ga je onder de hoede van Mark, onze vlotte Commercieel Manager, werken aan de optimalisatie van het contract invoerproces. Jouw onderzoek gaat Exite laten zien hoe we een snellere doorvoer krijgen van order naar contract. En niet onbelangrijk: hoe dat mogelijk wordt met een minimale foutgevoeligheid. Voor ons een wezenlijke bijdrage, want jouw inzichten kunnen helpen in de verhoging van omzet en wie weet ook slimme kostenreducties.

Ben jij commercieel, communicatief vaardig, sociaal bekwaam, een teamplayer en denk je in processen? Wacht niet te lang en benut deze #exciiiting opportunity!

 

Wat bieden wij?

  • Een supergave werkomgeving met veel uitdaging in een professionele setting.
  • Een nette, dunne lichtgewicht laptop
  • De mogelijkheid om bij goed presteren bij Exite te blijven werken.

 

Wat vragen wij?

  • Passie, drive, betrokkenheid.
  • Een bijna afgeronde HBO-opleiding in een commerciële richting.
  • Analytische skills en liefde voor processen.

Wil je nog wat weten over de afstudeeropdracht? Bel ons via 088 – 3 99 22 00 en vraag naar Mark (Manager Commercie) of Tim (Talent Hacker).

 

Werken bij Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 100+ collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passende stagevergoeding, vakantiedagen, gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je tijdens de stageperiode aan niets ontbreken!

Bij ons ben je geen nummertje.. nee, bij ons wordt je lid van de Exite familie!

Onze kracht? Onze mensen!
#PeopleFirst

Interesse? Wacht niet te lang!

Is deze vacature echt iets voor jou? Stuur dan je gegevens op via onderstaande button. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!