Afstudeeropdracht Service

Help jij ons met jouw idee voor een portal de zelfredzaamheid van klanten te verhogen?

Onderzoeken, adviseren én ondersteunen: dat kan bij Exite!

Heb jij altijd al eens een kijkje willen nemen in de keuken van een grote ICT-dienstenleverancier? Bij Exite zijn we continu bezig om onze diensten voor klanten te verbeteren. Onze klanten hebben vaak één contactpersoon die contact opneemt met onze ServiceDesk bij vragen of technische uitdagingen, terwijl we met Exite een hele groep gebruikers bedienen. Voor die laatste groep willen we een portal ontwikkelen of onze bestaande resources uitbreiden.

Jij onderzoekt voor Exite hoe eindgebruikers met een FAQ/Kennisbank optimaal geserviced kunnen worden!

Het doel van deze opdracht is te komen met een voorstel hoe we met online resources de zelfredzaamheid van eindgebruikers bij klanten kunnen verhogen. Welke antwoorden op (veel)gestelde vragen kunnen we in onze portal aanbieden, welke handleidingen, welke uitlegvideo’s? En hoe zouden de processen rondom deze portal eruit kunnen zien?

Voor ons Service Team werk je een gedegen onderzoek uit waarin je de haalbaarheid van een zoals hierboven beschreven platform of uitbreiding onderzoekt en de benodigde kennis, tools en investeringen in kaart brengt voor het realiseren ervan. Daarnaast denk je na over hoe we dit praktisch kunnen organiseren: je gaat aan de slag met de vraag wie kan deze portal voorzien van informatie en onderhouden. Studeer je nu een opleiding in de richting ICT Service Management of Business IT & Management? Dan ben jij geknipt voor deze opdracht! ✂️

 

Denk jij te weten hoe service perfect ingericht kan zijn? Reageer dan nu!

Wil je nog wat weten over de afstudeeropdracht? Bel ons via 088 – 3 99 22 00 en vraag naar Martijn (Manager Service & Operations) of Tim (Talent Hacker).

 

Werken bij Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 100+ collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passende stagevergoeding, vakantiedagen, gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je tijdens de stageperiode aan niets ontbreken!

Bij ons ben je geen nummertje.. nee, bij ons wordt je lid van de Exite familie!

Onze kracht? Onze mensen!
#PeopleFirst

Interesse? Wacht niet te lang!

Is deze vacature echt iets voor jou? Stuur dan je gegevens op via onderstaande button. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!