Afstudeeropdracht Service

Met slimme service de adoptietermijn van nieuwe technologie verlagen, dat kunnen we wel aan jou overlaten, toch? 😉

Grote veranderingen supporten, daar heb jij wel een idee bij!

Exite heeft tal van grote klanten en bij zulke organisaties is een verandering als de overstap naar een nieuw softwarepakket of gebruikersplatform dan ook een grote stap. Zulke veranderingen hebben op klantorganisaties veel impact, maar ook op onze ServiceDesk. Zij zullen immers alle binnenkomende vragen moeten beantwoorden!

Transities in de juiste banen leiden

Van een traditionele werkplek met een lokaal besturingssysteem en lokale apps naar een workspace in de cloud: je kunt je voorstellen dat bij zo’n verandering een hoop komt kijken. Dergelijke transities hebben veel impact op gebruikers én op collega’s van Exite die deze verandering in goede banen moeten leiden en ondersteuning leveren.

Voor onze serviceorganisatie ga jij onderzoeken hoe we de impact van een grote verandering kunnen verkleinen. Normaliter brengt een high-impact event als een werkplektransitie veel extra calls naar onze ServiceDesk teweeg. Jij brengt deze situatie helder in kaart en adviseert maatregelen en optimalisaties om het huidige proces te verbeteren om zodoende de ServiceDesk te ontlasten en klanttevredenheid te verhogen.

Zit je in het laatste jaar van je opleiding in de richting HBO ICT Service Management of ICT Beheer? Wie weet ben jij hierin onze reddende engel! 👼

 

Weet jij on- en offboarding #exciiiting te maken? Reageer dan nu!

Wil je nog wat weten over de afstudeeropdracht service? Bel ons via 088 – 3 99 22 00 en vraag naar Martijn (Manager Service & Operations) of Tim (Talent Hacker).

 

Werken bij Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 100+ collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passende stagevergoeding, vakantiedagen, gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je tijdens de stageperiode aan niets ontbreken!

Bij ons ben je geen nummertje.. nee, bij ons wordt je lid van de Exite familie!

Onze kracht? Onze mensen!
#PeopleFirst

Interesse? Wacht niet te lang!

Is deze vacature echt iets voor jou? Stuur dan je gegevens op via onderstaande button. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!