Afstudeerstage Marktonderzoek

Hoe kunnen wij onze zichtbaarheid vergroten? Met welke uitingen, events en campagnes kunnen wij onze naamsbekendheid vergroten om zo nog zichtbaarder te zijn binnen onze doelgroep? Wij zijn razend benieuwd of jij ons hier een antwoord op kunt geven!

Mission:

ranking Exite!

Wij hebben een afstudeeropdracht voor je klaarliggen waarbij jij in de lead bent voor het uitvoeren van een onderzoek om de naamsbekendheid van Exite te vergroten. Voor onze Marcom-specialisten schets jij de kansen om Exite als de meest servicegerichte ICT-dienstverlener in de markt te positioneren.

Bij het bepalen van de focus van onze #exciiiting activiteiten is het voor ons belangrijk om te weten waar nog terrein te winnen valt. Welke regio’s bieden groeiperspectieven, waar laten we kansen onbenut en wat zijn de beste middelen om onze naamsbekendheid op een slimme manier te vergroten?

 

Achtergrond

Eind 2019 hebben wij Exite ICT als nieuw brand in de markt geïntroduceerd. Met een flitsende lanceringscampagne en gave campagne-uitingen zijn we op vele plekken zichtbaar en showen we wat ons #exciiiting maakt. Gaaf natuurlijk, maar in hoeverre dragen deze activiteiten bij aan onze ambitie en groeidoelstellingen? Binnen onze doelgroep willen wij uiteraard graag volop in de picture staan als het gaat om de slimme inzet van ICT met impact op morgen. Jij kunt ons daarbij helpen!

 

Wat ga je doen?

In opdracht van het marketingteam ga je aan de slag met het opzetten & uitvoeren van een onderzoek naar het vergroten de naamsbekendheid van Exite. Jouw onderzoek draagt bij aan het strategische marketingplan en maakt inzichtelijk wat ons te unlocken potentieel is. Het verbeteren van de naamsbekendheid binnen onze doelgroep staat centraal, dus je zal bijvoorbeeld ook gaan kijken welke rol social media en video hierin kunnen spelen.

Naast het afstudeeronderzoek kun je ook verschillende marketing- & communicatiewerkzaamheden oppakken. Welke werkzaamheden dit gaan worden, is afhankelijk van waar jouw interesses en kwaliteiten liggen. Uiteraard zorgen wij dat je de middelen hebt om je werkzaamheden uit te voeren en staat er een snelle laptop tot je beschikking.

 

Wat vragen wij?

  • Je volgt een commerciële HBO-opleiding
  • Geen bel- of mailangst
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
  • Affiniteit met ICT
  • Analytisch denkvermogen
  • Snelle schakelaar
  • Proactieve houding

Herken jij jezelf in dit profiel of wil je nog wat weten over de opdracht? Bel ons via 088 – 3 99 22 00 en vraag naar Nienke (Branding Marketeer) of Tim (Recruiter).

 

Werken bij Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 100+ collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passende stagevergoeding, vakantiedagen, gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je tijdens je afstudeerperiode aan niets ontbreken!

Onze kracht? Onze mensen!
#PeopleFirst

Interesse? Wacht niet te lang!

Is deze vacature echt iets voor jou? Stuur dan je gegevens op via onderstaande button of bel naar +31(0)88 3992200. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!