Business Development Traineeship

Houd je van netwerken met een missie? Ben je van nature benieuwd naar zakelijke trends? Denk je graag mee met creatieve en effectieve kansen voor Exite? Ja, ja en ja? Wij zoeken nog een versterking die ons helpt professionals buiten Exite te vertellen hoe #exciiiting wij zijn en zodoende potentiële klanten te enthousiasmeren om met Exite in contact te komen en daarmee bijdraagt aan de werving van nieuwe klanten. Aan de hand van een ervaren Business Developer leer je bij ons de fijne kneepjes van de kunst van leadwerving.

Ben jij de pitbull die zich vastbijt in de impact van slimme inzet van ICT? Overtuig ons van wat je kan!

Bij Exite is een belangrijke rol weggelegd voor leadwerving. Kristel en Brenden van het Business Development team zijn dagelijks druk in de weer met marktonderzoek, bedrijfsbezoekjes, telefonische kennismakingen, webinars en het ontplooien van creatieve acties om potentiële klanten te enthousiasmeren voor Exite. Zij willen graag een nieuwe collega begroeten!

Looking for you!

Ben jij iemand met durf, lef en gedreven om te laten zien welke belangrijke rol ICT voor organisaties inneemt? Een raceauto die graag de hoogste versnelling opzoekt? Dan zoeken we jou! Als Business Development Trainee ga je bij Exite aan de slag om prospects kennis te laten maken met het merk en de werkwijze van Exite. Met als doel je contacten een #exciiiting gevoel te bezorgen en ze zo door te laten stromen naar onze salesorganisatie.

In dit traineeship ga je 7 maanden meelopen met Kristel. Je leert aan de hand van haar jarenlange ervaring in acquisitie on-the-job en participeert in de samenwerkingen tussen Business Development met Marketing & Communicatie, Sales die samen het New Business Attack Team van Exite vormen. We bieden je training in cold-calling en LinkedIn. Gaandeweg leer je in korte tijd Exite en onze focusmarkten kennen om uiteindelijk zelfstandig in het team aan de slag te kunnen.

Dit vragen we:

  • Ervaring in een commerciële (bij)baan
  • Nieuwsgierig en zelfdiscipline als belangrijke eigenschappen
  • 32 tot 40 uur beschikbaar
  • Rijbewijs B of bereidheid deze op korte termijn te halen

Voor elke organisatie is ICT al belangrijk. Wij geloven dat ICT nog véél belangrijker wordt. Onze missie is om met slimme inzet van ICT impact te maken op de toekomst van bedrijven. Ben jij van ACTIE, ACTIE, ACTIE en sta je te popelen om in dit werkveld te duiken? Reageer dan nu, liefst met CV, motivatie en een filmpje!

Wil je nog wat weten over de opdracht? Bel ons via 088 – 3 99 22 00 en vraag naar Kristel (Lead Business Development) of Tim (Recruiter). 

 

Ons motto:

Werken bij Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 100+ collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passend salaris, 25 vakantiedagen, pensioenverzekering, tijd en budget voor ontwikkeling. En gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je aan niets ontbreken!

Onze kracht? Onze mensen!
#PeopleFirst

Interesse? Wacht niet te lang!

Is deze vacature echt iets voor jou? Stuur dan je gegevens op via onderstaande button of bel naar +31(0)88 3992200. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!