Connectivity Engineer

Kun jij je soms heerlijk ergeren aan collega’s, familie en vrienden die klagen over trage verbindingen, maar ondertussen geen benul hebben van de basisprincipes van netwerken en WiFi? Zou je graag met vakgenoten over de finesses van goede verbindingen + de laatste innovaties vanuit Cisco willen spreken én dat direct toepassen bij klanten? 

 
Kom bij Exite om mee te bouwen aan optimale connectiviteit. Echt overal. 

Strik jij makkelijker netwerken aan elkaar dan je veters? 

Wie zoeken wij?

Ons team wordt vrolijk van een specialist in networking die bij PPPoE, DHCP, QoS en RADIUS ogenblikkelijk weet wat ermee bedoeld wordt. Iemand die niet rust voordat hij of zij de perfecte loadbalancing toepast in het uitdagende vraagstuk voor een klant. Eigenlijk iemand die al in bed droomt van een netwerktekening en slaapdronken de optimale plaatsing van access points weet te bepalen. (En dat zodoende thuis dus ook picobello in orde heeft.) 

Als Connectivity Engineer van Exite werk je zoveel mogelijk op locatie bij de klant. Omdat data bij jou (figuurlijk natuurlijk) door het bloed stroomt, wil je dat eigenlijk overal mogelijk maken. Hoe gekker de opdracht, hoe leuker het voor jou wordt. Je tekent netwerktopologieën uit, bepaalt welke apparatuur waar nodig is, denkt na over failovers en sluit het netjes op elkaar aan, waarna je het boeltje uiteraard nog even test. Met collega’s bespreek je innovaties en draag je zelf kennis en expertise aan om bij klanten snelheidsbarrières te doorbreken. 

Uiteraard hoort her en der troubleshooten en divers overleg bij de job, maar in ruil voor jouw inzet bieden wij een mooie leaseauto. Certificaten halen om bij te blijven en beter te worden? Geen probleem, wij willen immers dat Exite over de allerbeste connectivity engineers beschikt. 

Kun je niet wachten om bij ons de UTP-kabels en switchboxen ter hand te nemen? Vertel ons waarom we jou moeteaannemen! 

 

Deze specs horen erbij:

  • 32-40 uur
  • Afgeronde HBO
  • Enkele jaren werkervaring
  • Kan normaal communiceren 😉

Wil je nog wat weten over de functie? Bel ons en vraag naar Bob (Manager Engineering) of Tim (Recruiter). Heb je jouw motivatie al geschreven of gefilmd? Stuur hem direct naar jobs@exite.com.

Werken bij Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 90 collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passend salaris, 25 vakantiedagen, pensioenverzekering, tijd en budget voor ontwikkeling. En gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je aan niets ontbreken!

Onze kracht? Onze mensen!
#PeopleFirst

Interesse? Wacht niet te lang!

Is deze vacature echt iets voor jou? Stuur dan je gegevens op via onderstaande button of bel naar +31(0)88 3992200. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!