Consultant Power BI

Zoals we vroeger leerden dat wiskunde overal is, weet jij dat tegenwoordig alles te vatten valt in data. ‘Data makes the world go round’. Jij schudt de dashboards en rapporten uit je spreekwoordelijke mouw. Hoe gaaf is het om deze skills in te zetten voor een organisatie die alles zet op de ultieme technologiebeleving bij klanten?

Jij geeft gas op de motor voor moderne organisaties!

In steeds meer klantgesprekken neemt data een leidende rol in. Wat gaan organisaties doen met vraagstukken als datamigratie, datakwaliteit en business intelligence als deze om de hoek komen kijken bij het realiseren van een toekomstvast fundament? Vanuit deze vragen is een Consultant Power BI in staat om omgevingsrelevante wensen en situaties te vertalen naar een technisch uitvoerbaar plan.

Wie zoeken wij?

Met je ene been sta je in de techniek, met het andere in de business. Vanuit die twee werelden voer je gesprekken met onze klanten, werk je samen in een team en adviseer & realiseer je uiteindelijk de best passende oplossing op het Microsoft Customer Engagement Platform van Microsoft. In jouw geval is Power BI jouw ‘core competence’.

Jij bent goed in wat je doet, proactief en wellicht een tikkeltje eigenwijs. Dat betekent ook dat, als je nu nog niet een doorgewinterde Power BI-veteraan bent, je de eigenschappen bezit om hierin te groeien en deze geweldige plek binnen ons consultancy-team in te nemen en datavraagstukken naar je hand weet te zetten.

Wij vinden het vooral belangrijk dat je enthousiast raakt van de mogelijkheden van technologie en dit weet te combineren met een gevoel en talent voor zaken waar business-owners tegenaan lopen. Als ambitieuze organisatie zul je bij ons jonge, gespecialiseerde collega’s treffen die dit gevoel delen en samen willen gaan voor uitdagende doelstellingen. Als bovenstaande tekst matcht met wat wij vragen & bieden, dan hopen we je snel te spreken!

Wat bieden wij?

 • Een team dat in alles ambitie uitstraalt
 • Een goed salaris
 • Laptop
 • Telefoon
 • Leaseauto
 • Goede persoonlijke ontwikkelmogelijkheden

Wat vragen wij?

 • Humor, passie, drive
 • Een afgeronde HBO opleiding
 • Kennis van Power BI of de ambitie hier volledig in te duiken
 • Consulting skills of de ambitie deze te ontwikkelen
 • Passie voor technologie en het verbeteren van organisaties

 

  Wil je nog wat weten over de opdracht? Bel ons via 088 – 3 99 22 00 en vraag naar Rick (Eigenaar BlockX) of Tim (Recruiter). 

   

  Werken bij Exite ICT

  Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 100+ collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

  De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passend salaris, 25 vakantiedagen, pensioenverzekering, tijd en budget voor ontwikkeling. En gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je aan niets ontbreken!

  Onze kracht? Onze mensen!
  #PeopleFirst

  Interesse? Wacht niet te lang!

  Is deze vacature echt iets voor jou? Stuur dan je gegevens op via onderstaande button of bel naar +31(0)88 3992200. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

  Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

  Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!