Exciiiting partner aan het woord: Huiskes-Kokkeler

Door veranderende wensen van kopers, hogere eisen vanuit leveranciers en een hogere graad van technologie in auto’s is de invloed van ICT bij Huiskes-Kokkeler Autogroep enorm groot.

Klant aan het woord:

Ronald Hoogeveen

Systeembeheerder

“Exite neemt de tijd om intensief met je te sparren. Inhoud is belangrijker dan indruk. Op die no-nonsense ben ik erg gesteld.”

Binnen een partnership ondersteunt Exite ICT met Exite Network de activiteiten Huiskes

Huiskes-Kokkeler Autogroep is met vijf gespecialiseerde vestigingen in Twente een nationaal begrip onder rijders van Volkswagen, Audi, Seat en Škoda personen- en bedrijfsauto’s. Met vernieuwende concepten op zijn locaties worden modellen optimaal gepresenteerd en klanten excellente service geleverd. 

Systeembeheerder Ronald Hoogeveen merkt dat de business continu aan verandering onderhevig is: “Primair zijn we niet meer zozeer een pure autodealer. We worden meer een specialist in mobiliteit. Het draait binnen automotive steeds minder om bezit en meer om gebruik.” De ICT evolueert daarin mee: “Voor onze core processen speelde ICT een kleine rol toen ik hier 18 jaar geleden al stagiair binnenkwam. We hadden een ERP, een database en een netwerk, maar die bestonden louter bij de gratie van administratie. Ik heb lange tijd ICT hier alleen gedaan en sinds tien jaar werken we in een team van twee. De organisatie is in de tussentijd door overnames en goede resultaten gigantisch gegroeid, wat in 2016 heeft geleid tot verbouw en nieuwbouw op deze locatie. Nu speelt ICT in allerlei facetten van onze business een hoofdrol.

“Exite ICT is een partij met een goed stel oren.”

Geconfronteerd met een moeizame samenwerking met de eerdere ICT-partner, koos Huiskes-Kokkeler voor Exite. “We zochten naar een partner die op een laagdrempelige manier met ons communiceert, de tijd voor ons neemt en werkt met dezelfde gezichten”, herinnert Hoogeveen zich. Dat is waargemaakt: “Er komen verschillende Exite collega’s over de vloer die zelf de weg weten en de medewerkers hier kennen. Dat ze snel en zelfstandig kunnen werken, vind ik prettig. Het kost mij minder tijd als ik korte lijntjes onderhoud. Ik wil voorkomen dat ik er steeds zelf achteraan moet.”
Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!