ICT Specialist

Jij bent dé expert op het gebied van bouwstenen voor slimme ICT-oplossingen. Dagelijks werk je enthousiast aan het ontwerpen, beheren en onderhouden van onze hoogwaardige ICT-infrastructuren. Daarnaast schiet je collega’s bij, in geval van complexe ICT-vraagstukken bij klanten.

Bouw en ondersteun jij missie kritische ICT-omgevingen?

Wat ga je doen?

Exite ICT levert aan uiteenlopende klanten kwalitatieve ICT-diensten waarmee professionals worden ondersteund. Binnen het infrastructuur team combineer je in jouw afwisselende functie datacenterarchitectuur met remote en on-site projecten Zo richt je infrastructuren in en installeer je applicaties en besturingssystemen. Je beheert de platformen voor de klanten en voegt uitbreidingen toe. Vraagstukken van klanten los je adequaat op en (samen met collega’s) ontwikkel je nieuwe hosting concepten.

Wie zoeken wij?

Jij weet alles op vlak van virtualisatie, storage-omgevingen en servers. Je verdiept je graag in datacenter management, waar je altijd mikt op effectiviteit en optimalisatie. Je beschikt over relevante kennis en ervaring om snel nieuwe technologieën eigen te maken. Bijvoorbeeld technologieën als System Center (OM, VMM), Windows Azure Pack, Hyper-V, VMWare, Cisco Nexus/ UCS en NetApp. Doordat je analytisch en communicatief sterk bent, kun je complexe technische concepten omzetten naar praktische oplossingen.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde HBO/ WO ICT-opleiding 
  • Een proactieve hands-on mentaliteit 
  • Aantoonbare ICT-kennis en ervaring met virtualisatie, storage en cloud services 
  • Communicatief vaardig en klantgericht 
  • Analytisch sterk en oplossingsgericht 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord- en geschrift 

Werken bij Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 90 collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passend salaris, 25 vakantiedagen, pensioenverzekering, tijd en budget voor ontwikkeling. En gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je aan niets ontbreken!

 

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature van ICT Specialist echt iets voor jou? Stuur dan alle relevante informatie (via de solliciteer direct button) naar Tim Vriesen (Recruiter) of bel naar +31(0)88 399 22 00. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!