Junior ICT Service Engineer

Ga jij voor onze klanten door het vuur? Exite ICT zoekt een gedreven Junior ICT Service Engineer mét doorgroeiambities!

Ga jij voor onze klanten door het vuur?

Wie zoeken wij?

Als Junior ICT Service Engineer ben je binnen het Support Team samen als team hét aanspreekpunt voor alle eerstelijns gebruikersvragen over onze ICT-oplossingen, die je zowel op afstand als bij klanten beantwoordt. Jij voelt je verantwoordelijk voor een optimale dienstverlening en werkt aan oplossingen, zowel binnen hard- als software. Met je passie en opgewekte houding in het vak bezorg je een glimlach bij onze klanten!

Je stelt gerichte vragen om de behoeften van de klant te analyseren. Vervolgens zorg je voor een adequate en snelle afwikkeling van de geboden oplossingen. Je informeert de klant consequent over de status en managet tijdig de verwachtingen. Je bent enthousiast om uiteenlopende werkzaamheden binnen onze On-site Support teams op te pakken en jezelf door te ontwikkelen tot een breder/dieper specialisme in ons vakgebied. Die kans bieden we je!

Naarmate je in je rol groeit, krijg je steeds meer verantwoordelijkheid. Je kan doorgroeien binnen de diverse teams om continu een positie binnen Exite te kunnen bekleden die je voldoende uitdaging blijft bieden.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde technische MBO+/HBO opleiding (informatica)
  • Goede basiskennis van zakelijke ICT oplossingen/infrastructuren
  • Bereidheid om met onze ondersteuning het MCSA-traject te volgen
  • Bereidheid om je door te ontwikkelen binnen onze organisatie
  • Minimaal een half jaar relevante werkervaring is een pré
  • Je bent resultaatgericht, communicatief sterk, geboeid door ICT en onderhandelingsvaardig
  • Je bent organisatorisch ingesteld, stressbestendig en hebt commercieel inzicht
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je opleiding heb je bij voorkeur aangevuld met een bedrijfskundige studie

Werken bij Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 90 collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passend salaris, 25 vakantiedagen, pensioenverzekering, tijd en budget voor ontwikkeling. En gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je aan niets ontbreken!

 

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature van Junior ICT Service Engineer echt iets voor jou? Stuur dan alle relevante informatie (via de solliciteer direct button) naar Tim Vriesen (Recruiter) of bel naar +31(0)88 399 22 00. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!