Junior Projectleider

Ben jij het ondernemende leiderstype dat geen uitdaging uit de weg gaat en vroeger in de klas al haantje de voorste was? Gaat jouw hart sneller kloppen van een werkgever die zichzelf tot doel stelt de meest servicegerichte ICT-dienstverlener van Nederland te worden? Als jij denkt het in je te hebben om de afstemming tussen klant en team picobello te leiden, bieden wij je een regelrechte droomjob!

 
Bij Exite krijg je de kans om projecten naar jouw hand te zetten. Als onze klanten echt excited zijn, is onze gezamenlijke missie geslaagd.

Werk jij secuur, gestructureerd en ben je veelzijdig inzetbaar? Reageer snel!

Als Junior Projectleider bij Exite ga je met jouw kwaliteiten in projectmanagement de huidige werkzaamheden van Project Managers ondersteunen. Je werkt secuur, gestructureerd en opereert veelzijdig, wat maakt dat je zo nu en dan ook bij de afdeling Planning zult bijspringen om op die manier ook in drukke periodes klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

We zoeken een kandidaat met een gezonde portie zelfvertrouwen in zijn of haar bagage. Je bent een aanpakker met een haviksoog. Door ervaringen in stages en/of in een eerdere job, weet je wat het werk van een Project Manager inhoudt en wil je graag ervaring wil opdoen in het werken met uitdagende ICT-projecten om uiteindelijk wellicht zelf uit te groeien tot Project Manager. We stellen geen bizar hoge eisen, behalve dat je bovengemiddelde hoeveelheid ICT-kennis meebrengt. Je weet bijvoorbeeld hoe een cloud verschilt van een server en waarom een standaard Ziggo internetverbinding niet voor een zakelijke klant gaat werken.

Vanwege deze ICT-knobbel verwachten we dat je snel uit de voeten kunt met het Exite product- en dienstenportfolio en onze werkwijze in projecten. Je kunt goed met Excel overweg en koestert een voorliefde voor correcte gegevens binnen documenten. Jouw natuurlijke pro-activiteit maakt dat je zelfstandig melding maakt van geconstateerde onjuistheden en de opvolging ervan monitort, zodat niets aan de aandacht ontsnapt.

Wat wij vragen:

  • 32-40 uur beschikbaarheid
  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een opleiding als ITSM
  • Enige ervaring in het begeleiden van projecten
  • Veelzijdigheid: je gaat graag aan de slag met projectmanagement én planning

Wil je nog wat weten over de functie? Bel ons en vraag naar Tim (Recruiter). Heb je jouw motivatie al geschreven of gefilmd? Stuur hem direct naar jobs@exite.com.

Werken bij Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 90 collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passend salaris, 25 vakantiedagen, pensioenverzekering, tijd en budget voor ontwikkeling. En gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je aan niets ontbreken!

Onze kracht? Onze mensen!
#PeopleFirst

Interesse? Wacht niet te lang!

Is deze vacature echt iets voor jou? Stuur dan je gegevens op via onderstaande button of bel naar +31(0)88 3992200. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!