Junior Service Engineer

Namens onze hi-tech en tegelijkertijd servicegerichte organisatie bezorg jij klanten een glimlach op het gezicht. Uiteenlopende uitdagingen los je in één keer goed op. Als jij ergens binnenkomt, weet je door je enthousiasme in combinatie met kundigheid direct impact te maken. Een wow-gevoel!

Wil jij upgraden van handig neefje naar professionele ICT-specialist?

Voor het team Service Engineers van Exite zoeken wij een topper in de dop. Jij wil nog veel meer wil zijn dan alleen het handige neefje (of nichtje) die als eerste gebeld wordt bij computerproblemen bij vrienden en familie. Hard- en software zet je eenvoudig naar je hand. Deze luisteren naar jou, hoe onbegrijpelijk dit soms voor leken ook lijkt. Als je van je handige skills je dagelijks werk wilt maken, biedt Exite je de kans. Bij ons ga je aan de slag om gebruikersvragen picobello op te lossen.

Als Junior ICT Service Engineer bij Exite weet je klanten altijd een snelle en adequate oplossing te bieden bij vragen over hardware of dienstverlening. Je informeert klanten en collega’s over de status en weet zo de verwachtingen goed te managen. Het verschil met je hobby is wel dat je hier echt moet weten wat je doet. Soms kom je samen met collega’s tot een uiteindelijke oplossing. Je bent enthousiast, breed inzetbaar en beschikt over de drive om jezelf te ontwikkelen tot een echte specialist binnen één van onze technische teams.

 

Deze specs horen erbij:

  • 32-40 uur
  • Afgeronde MBO+ of HBO in een ICT-opleiding
  • Communicatie gaat je goed af
  • In je portemonnee zit een rijbewijs B

Werken bij Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 100+ collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passend salaris, 25 vakantiedagen, pensioenverzekering, tijd en budget voor ontwikkeling. En gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je aan niets ontbreken!

Onze kracht? Onze mensen!
#PeopleFirst

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature van Junior ICT Service Engineer echt iets voor jou? Stuur dan alle relevante informatie (via de solliciteer direct button) naar Tim Vriesen (Recruiter) of bel naar +31(0)88 399 22 00. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!