Junior Specialist

Weet jij raad met de techniek achter opkomende tech als 5G, datamining, AI en IoT? Exite groeit als KOOL, daarom hebben wij JOU nodig. Als Junior Specialist werk je in teamverband aan ICT-projecten die de wereld van morgen vormgeven. Genoemde technologie zal daarin een belangrijke rol innemen. Jij dus ook!

Bouw jij mee aan kick-ass innovatie?

Wie zoeken wij?

We winden er geen doekjes om, bij ons ga je direct meedraaien in het team Specialisten om te bouwen aan innovatieve oplossingen die bij onze klanten impact maken. Jij loopt op Vitamine T: van technologie raak je enthousiast en bedreven.

“Kom maar op, ik fix het gewoon!”, is jouw grondhouding. Je begrijpt snel de impact van nieuwe techniek op het proces intern en bij de klant.

Bij Exite zien we projecten als team-efforts. En dat team is breder dan alleen technisch specialisten. Je werkt daarom samen met servicemedewerkers en projectmanagers om als collectief een reputatie van formaat op te bouwen en verwachtingen van klanten te overtreffen. Aan de hand van een Senior Specialist word je meegenomen in het verder variërende werk, van het oppakken van 2e en 3e lijn tickets tot routinematige projectwerkzaamheden – denk aan het migreren van een mailserver of opzetten van een Azure infrastructuur- tot echte innovatietijd, waarin je helemaal los kunt gaan.

Deze specs horen erbij:

• 32-40 uur

• Afgeronde HBO

• Je bent aantoonbaar bedreven in huidige & bleeding edge technologie

  Wil je nog wat weten over de opdracht? Bel ons via 088 – 3 99 22 00 en vraag naar Bob (Manager Technical Consultancy) of Tim (Recruiter). 

   

  Werken bij Exite ICT

  Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 100+ collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

  De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passend salaris, 25 vakantiedagen, pensioenverzekering, tijd en budget voor ontwikkeling. En gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je aan niets ontbreken!

  Onze kracht? Onze mensen!
  #PeopleFirst

  Interesse? Wacht niet te lang!

  Is deze vacature echt iets voor jou? Stuur dan je gegevens op via onderstaande button of bel naar +31(0)88 3992200. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

  Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

  Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!