Meewerkstage Marketing

In de transitie van offline naar online speelt de website van Exite een steeds belangrijker rol. Volg jij een opleiding gericht op UX, Interaction of Multimedia Design? Dan hebben wij een droomstage voor je. 🤩

Maak jij onze website meer user-friendly?

Leer bij Exite aan de hand van professionele designers, marketeers & contentmakers de meest gebruiksvriendelijke website te bouwen die er in ICT-land bestaat. Wij bieden je een meewerkstage waarin je ‘on the job’ werkt aan verbeteringen aan de website die het zowel het gebruikscomfort als de effectiviteit van dit online kanaal verbeteren.

Op basis van onderzoek & inzichten aanpassingen doen

Gedurende je stage ga je aan de slag met kennis die binnen de Marketing afdeling van Exite is opgedaan rond verbeteringen in UX-design. Dat betekent dat jij gaat meebeslissen over de positie van knoppen, de plaatsing van afbeeldingen en de kleur van items. Je put uit eerdere onderzoeken en doet voorstellen om verder onderzoek naar UX-verbeteringen te gaan doen.

Binnen deze marketing stage krijg je vanuit Exite de beschikking over professionele grafische tooling en een laptop om goed je werk te kunnen doen. Je werkt samen met het Marketing Team en stakeholders vanuit sales, consultancy, HR en service. Als je een proactieve, creatieve en onderzoekende houding hebt, gaan we graag met je in gesprek!

 

 

Wil jij meewerken aan een website-ervaring met impact? Reageer dan nu!

Wil je nog wat weten over de marketing stage? Bel ons via 088 – 3 99 22 00 en vraag naar Nienke (Brand Marketeer) of Tim (Talent Hacker).

 

Werken bij Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 100+ collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passende stagevergoeding, vakantiedagen, gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je tijdens de stageperiode aan niets ontbreken!

Bij ons ben je geen nummertje.. nee, bij ons wordt je lid van de Exite familie!

Onze kracht? Onze mensen!
#PeopleFirst

Interesse? Wacht niet te lang!

Is deze vacature echt iets voor jou? Stuur dan je gegevens op via onderstaande button. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!