Modern Workspace Engineer

Ken je dat? Zodra er een collega in de buurt is, hebben jullie het over techniek. Ben je op een feestje, lopen er mensen bij je weg omdat je weer te lang en te enthousiast over Public Cloud staat te praten…

 

Als je dit kent en er stiekem trots op bent: kom bij ons werken!

Implementeren, innoveren, problemen voor zijn en f*ck ups oplossen!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een specialist workspace die niet alleen in termen van Citrix en Windows Server denkt. Die dus niet in het verleden leeft, maar de toekomst wil beïnvloeden: een wandelende encyclopedie als het gaat om de nieuwste technieken. En als persoon een hyperactieve techneut die het niet uitmaakt wat er gedaan moet worden: jij fikst het wel. Je zat vast ook altijd in het beste projectgroepje tijdens je studie… toch? Lekker competitief wel!

Een Modern Workspace Engineer van Exite is zoveel mogelijk bij de klant. That is where the magic happens: implementeren, innoveren, problemen voor zijn en f*ck ups oplossen. En met nieuw werk naar huis, want dat gebeurt er als je écht luistert naar de klant én een specialist bent.

Hier krijg je natuurlijk een mooie leaseauto voor en tijd en geld om certificaten te behalen en kennissessies bij te wonen. Je moet je tech-nerd-niveau wel op peil houden toch…

Dus: groeit jouw zelfvertrouwen als je dit leest en weet je dat jij wat toe te voegen hebt aan het team van specialisten bij Exite? Laat van je horen!

Deze specs horen erbij:

  • 32-40 uur
  • Afgeronde HBO
  • Enkele jaren werkervaring
  • Kan normaal communiceren 😉

Wil je nog wat weten over de functie? Bel ons en vraag naar Bob (Manager Engineering) of Tim (Recruiter). Heb je jouw motivatie al geschreven of gefilmd? Stuur hem direct naar jobs@exite.com.

Werken bij Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 90 collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passend salaris, 25 vakantiedagen, pensioenverzekering, tijd en budget voor ontwikkeling. En gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je aan niets ontbreken!

Onze kracht? Onze mensen!
#PeopleFirst

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature van Modern Workspace Engineer echt iets voor jou? Stuur dan alle relevante informatie op via onderstaande button of bel naar 088 – 3 99 22 00. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!