Exciiiting partner aan het woord: Onze Huisartsen

Als centraal gezicht en aanspreekpunt voor eerstelijns zorg is Onze Huisartsen een belangrijk orgaan in de regio Arnhem en omgeving.

Klant aan het woord:

Erik Wiersma

IT Manager

“Ik werk altijd prettig samen met Exite zonder grote obstakels tegen te komen.”

“De nieuwe omgeving moest vooral heel veilig zijn.”

De faciliterende en ondersteunende organisatie van Onze Huisartsen wordt mogelijk gemaakt door meer dan 200 huisartsen die zich bij het collectief hebben aangesloten en samen een verzorgingsgebied met ongeveer een half miljoen inwoners kennen.

De oplossing van Exite past volgens Wiersma precies bij de eisen die aan de opvolger van de bestaande systemen werden gesteld. “De nieuwe omgeving moest heel veilig zijn; een logisch gevolg gezien de bijzonder gevoelige persoonsgegevens waarmee hier gewerkt wordt. Gebruiksvriendelijk en robuust waren aanvullende eisen. Op onze huisartsenposten leveren we ANW-zorg, dus ook in avonden, nachten en weekenden. We zijn een 24×7 organisatie; ICT waarop je altijd kunt rekenen is voor onze zorg van cruciaal belang.”

“Exite is betrouwbaar. Ze doen wat zij beloven.”

Ruim een jaar later blikt de IT Manager tevreden op het Exite traject terug. “Met Exite Workspace kunnen we altijd blijven draaien. Bij een gestolen laptop, hoeven we niet te vrezen voor dataverlies. Ik pak bij wijze van een reservelaptop uit de kast en een uur na het verlies kan de medewerker weer verder. Dankzij Workspace kunnen we als organisatie altijd gas geven, dat vind ik belangrijk.”

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!