Senior Project Manager

Gezocht: een Senior Project Manager die op z’n best is als de complexiteit en de belangen groot zijn. Die weet wat een goed projectplan behelst en strak richting alle stakeholders communiceert en rapporteert. Wij bieden je een prachtige sleutelpositie in een omgeving die draait om het succes van onze klanten.

Ben jij geknipt voor de functie van Senior Project Manager bij Exite? 

Wie zoeken wij?

Jij houdt je als Senior Project Manager bij Exite bezig met onze ICT-projecten, waarin de combinatie van mens, technologie en proces centraal staat. ICT wordt door Exite slim ingezet; ICT is van duurzame meerwaarde voor de organisatie doordat wij het helpen koppelen aan bedrijfsdoelstellingen, waardoor het bijdraagt aan diezelfde doelstellingen.

Door de focus te richten op de werkelijke behoefte van de klant en wie er uiteindelijk met de oplossing moet werken, kunnen we de ideale invulling bepalen. Projecten zijn bijvoorbeeld werkplektransformaties, meerjarige ICT-roadmaps en implementaties van security-oplossingen.

Wat ga je doen?

Als Senior Project Manager binnen het team Projects overzie je klanttrajecten en ben je voor jouw Exite-collega’s én de klant het aanspreekpunt. Je stemt de wensen van de klant af met gestelde kaders, schakelt met consultants en stuurt engineers aan. Waar nodig stel je kritische vragen en zorg je dat de klant geholpen is met een oplossing die hem of haar echt verder helpt. Zo voldoen we niet alleen aan de verwachting, maar weten we deze ook keer op keer te overtreffen.

Wat vragen wij?

 • Ervaring met projectmanagementmethodieken als IPMA, Prince2, PMW en/of PMP
 • HBO/WO denk- en werkniveau, met een ICT-opleiding
 • Minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke rol
 • Communicatieve vaardigheid in woord en geschrift
 • Een gezonde dosis inlevingsvermogen
 • Een dienstverlenende houding waarbij je ook je eigen grenzen en die van collega’s weet te bewaken
 • Een mentaliteit van aanpakken en een nieuwsgierige blik op zaken
 • De juiste skills om specifieke en complexe ICT-problemen op te lossen
 • Coachende eigenschappen en het leuk vinden om kennis met collega’s te delen

Exite ICT biedt:

Werken bij Exite staat garant voor werken in een innoverende en ambitieuze omgeving, waar veel van je gevraagd wordt, maar waar je ook ontzettend veel voor terugkrijgt. Hierbij kun je denken aan:

 • Een geweldige functie in een team van gedreven en betrokken professionals;
 • De mogelijkheid om mee te groeien met onze unieke organisatie;
 • De kans om voortdurend aan de grenzen van nieuwe, aansprekende technologieën te werken;
 • Een prettig salaris en #exciiiting aanvullende arbeidsvoorwaarden;
 • Een informele, non-hiërarchische werksfeer.
   Ben jij geknipt voor de functie van Senior Project Manager bij Exite? Stuur dan alle relevante informatie via de ‘Solliciteer direct’ button naar ons op. Meer weten? Bel naar +31(0)88 399 22 22 en vraag naar Tim Vriesen (Talent Hacker) of Chris Brunnenkreef (Manager Projects).

   Werken bij Exite ICT

   Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 100+ collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

   De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passend salaris, 25 vakantiedagen, pensioenverzekering, tijd en budget voor ontwikkeling. En gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je aan niets ontbreken!

   Bij ons ben je geen nummertje.. nee, bij ons wordt je lid van de Exite familie!

   Onze kracht? Onze mensen!
   #PeopleFirst

   Interesse? Wacht niet te lang!

   Is deze vacature echt iets voor jou? Stuur dan je gegevens op via onderstaande button of bel naar +31(0)88 3992200. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

   Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

   Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!