Service Account Manager

Als Service Account Manager ben je bij Exite het vaste en daarmee vertrouwde aanspreekpunt voor klanten als het gaat om geleverde producten en diensten. Jij zorgt dat onze SLA’s soepel werken en je zorgt ervoor dat klanten met een nieuwe release niet voor een verrassing komen te staan. Sterker nog, je weet met je kunde en enthousiasme op jouw manier waarde toe te voegen.

Ben jij de snelle denker en service-expert met een passend profiel voor een MSP als Exite ICT?

Wie zoeken wij?

Onze dienstverlening bewaak je op basis van overeengekomen afspraken. Jij laat de dienst- en serviceverlening richting klanten goed  functioneren, levert een bijdrage aan supertevreden klanten en waar mogelijk probeert verwachtingen te overtreffen. Je voert periodieke overleggen bij klanten om de dienstverlening te evalueren. Dankzij je analytisch vermogen herken je direct verbeterpunten en vertaalt deze in concrete acties. Resultaten en verbeteracties koppel je terug naar je collega’s.

Dagelijks dienen zich vraagstukken aan op gebied van informatiebeveiliging; affiniteit met ISO-standaardisering en interesse in ICT security zullen je van pas komen, waarbij je competenties toepasbaar zijn in het waarborgen van kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening. Anders gezegd, bij ons bekleed je  een ondersteunende rol op het vlak van kwaliteitsmanagement, audits, datamanagement, communicatie en klanttevredenheidsonderzoeken. Om je werk goed te kunnen doen, worden vanuit Exite een auto, laptop en telefoonkostenvergoeding beschikbaar gesteld.

Wat vragen wij?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Een opleiding op servicemanagement /IT gebied is een pré;
 • Ervaring in een soortgelijke functie;
 • 36-40u per week beschikbaarheid, flexibel in werktijden
 • Daadkracht en doorzettingsvermogen;
 • Communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Kritisch kunnen zijn, analytisch sterk en oplossingsgericht kunnen denken;
 • In staat complexe service vraagstukken te analyseren en hier concrete verbeteracties aan te verbinden;
 • Kennis van ITIL of ISM;
 • Kennis van AFAS en TOPdesk is een pré;
 • Je bent enthousiast en positief ingesteld. Je denkt in mogelijkheden en kan anderen overtuigen deze te volgen.

Ben jij gedreven om klanttevredenheid bij Exite een verdere impuls te geven? Mocht je naar aanleiding van bovenstaande vacaturetekst nog vragen over de functie hebben, neem dan contact op met collega’s Martijn Horst of Alex Bingen via mail of telefoonnummer 088-3992200.

Werken bij Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 90 collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passend salaris, 25 vakantiedagen, pensioenverzekering, tijd en budget voor ontwikkeling. En gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je aan niets ontbreken!

Onze kracht? Onze mensen!
#PeopleFirst

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature van Service Account Manager echt iets voor jou? Stuur dan alle relevante informatie (via de solliciteer direct button) naar Tim Vriesen (Recruiter) of bel naar +31(0)88 399 22 00. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!