Stage HRM

Wil jij ervaren waarom jij tijdens je HRM-studie zo’n variatie aan vakken hebt? In deze HR-stage komt elk onderwerp aan bod, beloofd!

Lijkt het je leuk om kennis op te doen van alle facetten van HRM en om impact te leveren bij HR?

‘Zoveel verschillende onderwerpen tijdens jouw studie en je vraagt je wel eens af waarom? In deze stage vind je het antwoord!’

Ken je dat? Wanneer je op school een nieuwe opdracht krijgt en er direct van alles over wilt weten. Je bent dus nieuwsgierig en wilt je graag ontwikkelen. Bij Exite vinden we het ook maar al te belangrijk, dat medewerkers zich continu ontwikkelen in de snel veranderende context van ICT. Dus lijkt het je leuk om kennis op te doen van alle facetten van HRM en om impact te leveren bij HR? Dan is deze veelzijdige stage zeker wat voor jou!


Welke werkzaamheden hebben jouw voorkeur?

We hebben Exite eind 2019 geïntroduceerd als een nieuwe organisatie. We zijn nu volop bezig om de afdeling HR verder op te bouwen met gave projecten. Welke onderwerpen wil jij nog uitdiepen? En wat zou jij leuk vinden om te doen? We horen het graag van je! Mag je het ook gelijk zelf vormgeven…


Laat je van je horen?
 

Ben jij een all-rounder en studeer je HBO Human Resource Management? En ben je op zoek naar een meewerkstage? Stuur je CV en motivatie op. Mogelijk wacht jou dan binnenkort een #Exciiiting stage!

  Wil je nog wat weten over de opdracht? Bel ons via 088 – 3 99 22 00 en vraag naar Marloes (Manager HRM) of Tim (Recruiter). 

   

  Werken bij Exite ICT

  Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 100+ collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

  De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passend salaris, 25 vakantiedagen, pensioenverzekering, tijd en budget voor ontwikkeling. En gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je aan niets ontbreken!

  Onze kracht? Onze mensen!
  #PeopleFirst

  Interesse? Wacht niet te lang!

  Is deze vacature echt iets voor jou? Stuur dan je gegevens op via onderstaande button of bel naar +31(0)88 3992200. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

  Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

  Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!