Stage Video & Design 

Video en andere grafische content worden belangrijker. Bij Exite groeit de behoefte aan creatieve ideeën en experimenten op dit vlak. Dit maakt dat wij zoeken naar een marketing stagiair(e) met de Exite factor!

Ben jij een enthousiaste student(e) met een creatieve mindset?

Wie zoeken wij?

Jij houdt je als stagiair(e) bezig met het creëren van #exciiiting content. Je bent creatief & grafisch ingesteld en durft out-of-the-box te denken. In deze stage pas je je ontwerp-skills elke dag toe. Ook pak je graag de camera op om toffe video’s te maken.

 

Wat ga je doen?

De marketingafdeling van Exite zorgt ervoor dat alle interne en extern marketing- en communicatie smooth verloopt. Creativiteit is daarbij een belangrijk ingrediënt. Als Video & Design Stagiair(e), met een passie voor video, heb je een duidelijke visie op ontwerpen en zet je jouw ideeën om in toffe content. Samen met het marketingteam geef je invulling aan onze social media strategie en ondersteun je bij het uitvoeren van verschillende campagnes. Naast het creëren van #exciiiting content, ga je een groot deel van je tijd besteden aan het opnemen en editen van video’s. Je denkt hierbij proactief mee over nieuwe videoformats. Ook voor het opnemen & editen van de video’s draai jij jouw hand niet om.

 

Wat vragen wij?

  • Ervaring met de Adobe Suite: InDesign, Photoshop, Illustrator, Premiere Pro, After Effects
  • Creatieve mindset
  • Enthousiast en ambitieus
  • Proactieve houding
  • Snelle schakelaar
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
  • Een gezonde dosis inlevingsvermogen
  • Duizendpoot
  • Een mentaliteit van aanpakken en een nieuwsgierige blik op zaken
Wil je nog wat weten over de stage? Bel ons via 088 – 3 99 22 00 en vraag naar Nienke (Branding Marketeer) of Evelien (Product Marketeer).

 

Werken bij Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 100+ collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passende stagevergoeding, vakantiedagen, gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je tijdens de stageperiode aan niets ontbreken!

Bij ons ben je geen nummertje.. nee, bij ons wordt je lid van de Exite familie!

Onze kracht? Onze mensen!
#PeopleFirst

Interesse? Wacht niet te lang!

Is deze vacature echt iets voor jou? Stuur dan je gegevens (cv, portfolio & motivatie) op naar marketing@exite.com of bel naar +31(0)88 3992200. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!