Bordan Accountants & Adviseurs

Bordan Accountants & Adviseurs

Vanuit een krachtige visie rond data en uitgebalanceerde expertises die verder gaan dan alleen accounting, vond Bordan zichzelf opnieuw uit. Met twee vestigingen in Rijssen en Almelo en 45 medewerkers kent het bedrijf nu verschillende specialisaties. ICT speelt een belangrijke rol gespeeld in de totstandkoming van het huidige Bordan.

Pure Energie

Pure Energie

In Nederland schakelen steeds meer huishoudens over op écht groene stroom. Pure Energie, de energieleverancier die liefst vijf keer op rij is uitgeroepen tot groenste aanbieder van Nederland, groeit samen met ICT-partner Exite explosief.

Scheer & Foppen Installatietechniek

Scheer & Foppen Installatietechniek

Innoveren met nieuwe typen installaties. Mede dankzij de inzet van Exite ONE Workspace en ONE Cloud loopt Scheer en Foppen Installatietechniek (SFI) voorop in zijn specialismen.

Huiskes-Kokkeler Autogroep

Huiskes-Kokkeler Autogroep

Door veranderende wensen van kopers, hogere eisen vanuit leveranciers en een hogere graad van technologie in auto’s is de invloed van ICT bij Huiskes-Kokkeler Autogroep groot te noemen. Binnen een partnership ondersteunt Exite ICT met ONE Network de activiteiten van het evoluerende autobedrijf.

Prescan

Prescan

Sinds 2015 verzorgt Exite bij Prescan de werkplek oplossing ONE Workspace, aangevuld met telefonie via ONE Communications. Wij spraken ICT Manager Edwin Kortleve op de locatie in Baarn over ons partnership.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!