Wat wordt jouw #exciiiting afstudeeropdracht?

Zo, je studie zit er bijna op! Alleen een afstudeerstage staat nog tussen jou en een felbegeerd diploma. Maar waar ga je die opdracht doen? En wat dan precies? Wist je dat je bij Exite zelf een afstudeeropdracht kunt vormgeven? Jij komt met het idee, wij kijken dan samen naar een invulling.

Verras ons met jouw mega-idee!

Exite groeit hard. We voegen met regelmaat klanten, functies en systemen toe aan ons rijzende imperium, terwijl ondertussen ook de ICT-branche in ongekend hard tempo evolueert. Nieuwe ontwikkelingen dienen zich om de haverklap aan. Hartstikke tof en interessant voor ons, maar zeker ook voor jou om hier met een frisse blik onderzoek naar te doen.

 

Wie zoeken wij?

HBO en WO-talent dat getriggerd wordt door de uitdaging om zelf een opdracht te formuleren. En we vinden het belangrijk dat je passie uitstraalt om van je ‘laatste kunstje’ een doorslaand succes te maken. Want hey, we streven samen naar het allerbeste!

Dus heb jij skills in ICT? Exite is dé plek om jouw talent verder te ontwikkelen. Bij ons werk je met uiteenlopende gave klanten en leer je van de beste ICT-professionals.

Ben je geen ICT’er maar is commercie, marketing, sales, HR of finance meer je ding? Ook dan zien we je graag op gesprek komen, digitaal of in ons clubhuis Area 501!

 

Wat bieden wij?

  • Een supergave werkomgeving met veel uitdaging in een professionele setting.
  • Een nette, dunne lichtgewicht laptop.
  • Een prima stagevergoeding.
  • De mogelijkheid om bij goed presteren bij Exite te blijven werken.

 

Wat vragen wij?

  • Ambitie, kunde, betrokkenheid & nieuwsgierigheid.
  • Een  bijna afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau.

Wil je nog wat weten over mogelijke afstudeeropties bij Exite? Bel ons via 088 – 3 99 22 00 en vraag naar Tim (Talent Hacker).

 

Werken bij Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 100+ collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passende stagevergoeding, vakantiedagen, gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je tijdens de stageperiode aan niets ontbreken!

Bij ons ben je geen nummertje.. nee, bij ons word je lid van de Exite familie!

Onze kracht? Onze mensen!
#PeopleFirst

Interesse? Wacht niet te lang!

Is afstuderen bij Exite echt iets voor jou? Stuur dan je gegevens op via onderstaande button. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!