Stages bij Service & Support

Ben jij op weg een kei te worden in B2B klantondersteuning? Exite heeft een breed aanbod aan interessante plekken beschikbaar op de afdelingen Service & Support. Instappen bij Exite kan op verschillende niveaus en met uiteenlopende opdrachten en/of stagewerkzaamheden. Eén ding hebben alle vacatures gemeen: bij Exite kun je een gevoel voor dienstverlening combineren met enthousiasme voor ICT!

Diverse #exciiiting opdrachten in klant-ondersteuning!

De afdeling Service & Operations van Exite is een onmisbare schakel in de impact die we dagelijks met elkaar voor klanten realiseren. Volgens slimme processen en procedures spannen collega’s zich dagelijks in om klanten op de best mogelijke manier te ondersteunen.

In onze machinekamer hebben we verschillende gave opdrachten beschikbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van het inrichten van klantenteams, meedraaien in werkplekbeheer, onze portals inrichten, onderzoek doen naar chatbots of een functioneel/technisch ontwerp maken voor een nieuwe Service Management Rapportage? Stuk voor stuk supergave klussen!

 

Wie zoeken wij?

Je kunt vanuit verschillende opleidingen en niveaus instromen als stagiair/afstudeerder bij Exite. Doe je bijvoorbeeld MBO Beheer Niveau 4? Dan bieden wij jou de gelegenheid jouw skills bij onze gave klanten in de praktijk te brengen. Of studeer je HBO ITSM? Er liggen uitdagende vraagstukken te wachten om ons te helpen groeien naar een volgend niveau in onze dienstverlening.

 

Wat bieden wij?

  • Een supergave werkomgeving met veel uitdaging in een professionele setting.
  • Een nette, dunne lichtgewicht laptop
  • De mogelijkheid om bij goed presteren bij Exite te blijven werken.

 

Wat vragen wij?

  • Ambitie, betrokkenheid, kundigheid & nieuwsgierigheid.
  • Je volgt een ICT-opleiding in het MBO, MBO+ of HBO.
  • Goede communicatie in woord & geschrift.

Wil je nog wat weten over deze service & support stage? Bel ons via 088 – 3 99 22 00 en vraag naar Martijn (Manager Service & Operations) of Tim (Talent Hacker).

 

Werken bij Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 100+ collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passende stagevergoeding, vakantiedagen, gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je tijdens de stageperiode aan niets ontbreken!

Bij ons ben je geen nummertje.. nee, bij ons word je lid van de Exite familie!

Onze kracht? Onze mensen!
#PeopleFirst

Interesse? Wacht niet te lang!

Is deze service & support stage echt iets voor jou? Stuur dan je gegevens op via onderstaande button. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!