Webinar:
Exite SecurePass

Genereer en beheer sterke wachtwoorden met wachtwoordmanager Exite SecurePass. In het webinar vertellen we je over het belang van een wachtwoordmanager en hoe je hiermee bijdraagt aan een digitaal veilige organisatie.

“Bij 81% van succesvolle cyberaanvallen zijn gestolen of zwakke wachtwoorden betrokken.”

Bron: Microsoft

Op woensdag 20 april 2022 organiseerden wij een webinar over Exite SecurePass: dé wachtwoordmanager waarmee je eenvoudig zeer complexe wachtwoorden genereert en centraal beheert. Stefan Nordkamp (Business Architect) vertelt je over het belang van een wachtwoordmanager, de veiligheid en hoe je de wachtwoordmanager binnen jouw organisatie kunt inzetten. Aan de hand van een demo laten we je zien hoe jij je kroonjuwelen (wachtwoorden) met Exite SecurePass veilig kunt beheren in een digitale opslagkluis.

 

Vraag de presentatie aan!

Vul je gegevens in en je ontvangt van ons een link die verwijst naar de presentatie van de webinar. Voor meer informatie over Exite SecurePass neem je contact op met marketing@exite.com. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Exite support

Exite support

Hoe Exite Support & Services jouw ICT-omgeving beheersbaar maakt.  Ontdek hoe het Selfservice...

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Power Pages is één van de nieuwste tools in de grotere Microsoft Power Platform gereedschapskist. Wat je met Power Pages kunt doen en waarom het meer is dan alleen een tool om een site te bouwen, vertellen we je in deze blog.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!