ICT-partnership ontzorgt Huisartsenzorg Drenthe in support en werkplek

Huisartsenzorg Drenthe gaat vanaf 1 februari 2022 een ICT-partnership aan met Exite. Daarbij gaat Exite aan de slag als verlengstuk van de eigen ICT-afdeling van de zorggroep.

28 jan 2022 | Blog, Business, Nieuws, Over ons, Zorg

Meer informatie? Neem contact op met Stef Harmelink via tel. +31 88 399 22 00 of info@exite.com.

28 jan 2022 | Blog, Business, Nieuws, Over ons, Zorg

In de dagelijkse operatie ontzorgt Exite de ICT-afdeling van Huisartsenzorg Drenthe ontzorgen met 3e lijns support en 24×7 consignatiediensten. Gezamenlijk met de ICT-afdeling van Huisartsenzorg Drenthe wordt een plan gemaakt voor de huisartsenpraktijk van de toekomst. Onderdeel van dit plan is een project om de huidige werkplekken te upgraden naar de moderne werkplek. Samen geloven wij in het moderne werken: altijd en overal, vanaf elk device, op een veilige manier werken én samenwerken.

Deze moderne digitale zorgwerkplek wordt volgens best practices ingericht met de laatste Microsoft technologie. De gebruiksvriendelijke tooling vanuit Exite is volledig toegerust op zorgomgevingen. Binnen de gepersonaliseerde werkplek zien gebruikers in één oogopslag wat voor hen relevant is en benaderen zij vanuit de omgeving het EPD (elektronisch patiëntendossier), Office 365 en overige applicaties. Door te werken in de cloud, zijn veiligheidsrisico’s als uitval, vertraging & blokkades tot een minimum beperkt.

Robbie Mulders en Harjo Kompagnie

Sinds december 2019 zijn Huisartsenzorg Drenthe (HZD) en Centrale Huisartsendienst Drenthe (CHD) bestuurlijk geïntegreerd. De bestuurlijke integratie betekent eigenaarschap van de CHD voor de Drentse huisartsen én één gezamenlijke directie voor beide organisaties. Een positieve ontwikkeling: de eerste stap is gezet naar eenheid in beleid voor dag- en ANW (Avond, Nacht & Weekend)-zorg. Exite is trots een bijdrage te kunnen leveren aan deze ontwikkeling.

 

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!