Do you prefer an English version of this page?

Support Portal

Heb je vragen over de diensten van Exite? Nu hulp nodig?  Of wil je een storing of wijziging melden? Om het snelst tot een oplossing te komen, bezoek je ons Support Portal!

Support op afstand

Klik op aanwijzing van de supportmedewerker op onderstaande knop om een support-sessie te starten.
Instructie Windows / Instructie macOS

* Dit telefoonnummer is bereikbaar tussen 8.00u en 17.30u.

Heb je een uitgebreid of volledig supportcontract met ons afgesloten? Dan kun je buiten het reguliere support window het apart verkregen telefoonnummer gebruiken.

Over het Support Team

De onmisbare schakel in de impact die Exite dagelijks voor haar klanten realiseert. Exite beschikt over een centrale supportafdeling die volgens afgestemde processen en procedures werkt om onze klanten op de best mogelijke manier te ondersteunen. Ons Support Team heeft de mogelijkheid om complexe meldingen direct op te pakken, dankzij per technische competentie 3e lijns specialisten die binnen het team actief zijn. Daarbij bestaat de mogelijkheid om productspecialisten, beheerders en consultants bij te schakelen.

​Zie voor meer informatie onze disclaimer. Klanten ontvangen van ons een Quick Reference Card met informatie over prioriteiten en responstijden. Bekijk deze hier (pdf).

Heb je onlangs contact gehad met Exite Support? Laat op Google een review achter om ons te laten weten hoe je dit hebt ervaren.

Klachten melden

Ontevreden over onze dienstverlening? Met dit klachtenformulier* kun je je onvrede kenbaar maken. Heb je een klacht die betrekking heeft op één van onze medewerkers of op ongewenst gedrag, dan verzoeken wij je dit direct te melden via klachten@exite.com.

*dit formulier is niet bedoelt voor het melden van storingen of wijzigingsverzoeken. 

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!