Stel je voor:

ICT Solutions als het resultaat van een gedegen analyse. Luisteren, adviseren en helpen, daar draait het voor ons om.’

netwerk cloud beheer werkplek support collaboration SaaS datacenter Wi-Fi platform integratie IaaS veilig data storage API PaaS ESB managed services datamanagement flexibiliteit

Solutions: Oplossingen en managed services met impact

Met onze Exite Solutions helpen we jouw werkplek, datacenter, infrastructuur, cloud en/of security naar een hoger niveau. Eenvoud en flexibiliteit in optima forma. Bespaar tijd, ergernis en geld door jouw ICT op een hoger, strategisch niveau te laten functioneren. Met de Solutions van Exite richt je jouw kostbare focus op de zaken die er voor jou en je klanten toe doen. Doordat we de eindgebruiker voorop stellen, maken we ‘anywhere, any time, any device’ ook echt waar. En leggen we tegelijkertijd ICT in lijn met de business, wat op jouw resultaat van morgen een krachtige impact heeft.

Onze expertises

Bij Exite hebben we juiste experts voor jouw vraagstuk. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:

Security

Cybercrime ligt op de loer. Het waarborgen van de continuïteit en stabiliteit van je IT-netwerk heeft daarom hoge prioriteit voor ons. Nu we steeds vaker op afstand (vanuit huis) werken en gebruik maken van digitale werkplekken, is de beveiliging van het bedrijfsnetwerk niet voldoende en vraagt dit om een modernere manier van beveiliging.

De moderne, digitale werkplek

De traditionele werkplek sluit niet langer aan bij de wensen, behoeften en eisen die wij aan onze werkplek stellen. Er vindt een verschuiving plaats naar de digitale werkplek. Een werkplek waarbij we vanaf elke gewenste locatie, bijvoorbeeld vanuit huis, en op elk mobile device online kunnen (samen)werken met onze collega’s.

Infrastructuur & Connectiviteit

Een goed fundament van de IT-infrastructuur is onmisbaar! We willen overal ongestoord kunnen werken met systemen & applicaties via een betrouwbaar en beveiligd draadloos netwerk. Dit fundament en alle bouwstenen vormen samen de infrastructuur voor jouw organisatie.

Datamanagement

Data: het nieuwe goud van jouw organisatie. Met onze data-driven aanpak beheren & onderhouden wij de databases, richten we processen slimmer in en koppelen we dit aan dashboards. Dit stelt jou in staat snel en accuraat beslissingen te nemen gebaseerd op harde business feiten (data) i.p.v. een onderbuikgevoel.

Communicatie

Communiceren met collega’s gebeurt steeds vaker zonder fysiek bij elkaar te komen. Laat geen beller meer verloren gaan en verhoog de bereikbaarheid van jouw organisatie met onze Teams telefonie-oplossingen. Communiceren, (samen)werken en mobiel & zakelijk bellen vanuit 1 applicatie. Dat is het slim inzetten van telefonie!

Slimmer op alle niveaus van werk

Technologie moet niet werken voor zichzelf of voor ‘de organisatie’, maar voor de mensen die er dagelijks mee werken. Exite Solutions voegen waarde toe op meerdere niveaus: slimmer werken, optimaal presteren en succesvol transformeren, dat is wat onze Solutions op tactisch, operationeel en strategisch niveau voor jou doen.

Wij verzorgen voor jou werkplekken, infrastructuur, netwerk, datacenter en security oplossingen. Stemmen deze Solutions zo op elkaar af dat jij altijd werkt met wat voor jou past en voorbereid is op nu en de toekomst.

Vragen?

 

We kunnen ons voorstellen dat je meer informatie wilt hebben. Graag vertellen we je meer, neem contact op!

solutions@exite.com
088 – 399 2200

De Microsoft Gold Partner voor jou!

Onze kennis is altijd up-to date! Hoe we dat doen? Simpel. Wij investeren in onze specialisten. Bij ons ben je ervan verzekerd dat onze specialisten beschikken over de juiste Microsoft certificeringen om jouw organisatie zo goed mogelijk van dienst te zijn. Benieuwd naar onze Gold-statussen?

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Lab

Concrete meerwaarde door nieuwe technologie die jou voorop laat lopen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!