Hoe Exite Support & Services jouw ICT-omgeving beheersbaar maakt. 

Ontdek hoe het Selfservice Portaal van Exite bijdraagt aan de continuïteit van jouw business. 

26 jan 2023 | Blog, Services

Rémon van Rooijen | Teamlead Supportdesk

Auteur:

Rémon Van Rooijen

Rémon is Teamlead van de Exite Supportdesk. Samen met zijn teams zorgt hij elke dag weer voor de optimale ondersteuning van onze klanten.

Volg Rémon op LinkedIn.

26 jan 2023 | Blog, Services

Op ICT gebied blijven er altijd risico’s kleven aan bedrijfssystemen. Denk aan een storing / cyberaanval, update van systemen of medewerkers die technische ondersteuning nodig hebben om verder te kunnen werken. De impact van kritieke issues kan bepalend zijn voor de continuïteit van de organisatie, met hoge herstelkosten tot gevolg. Om organisaties en de ICT Manager te ondersteunen bij haar ICT-omgeving verleent Exite support en services. De ICT Manager bewaakt het overzicht, verminderd de werkdruk en ontvangt specialistische kennis van onze experts 

 

Exite Support & Services 

Ondersteuning op eindgebruikersniveau vraagt om maatwerk, waar iedere medewerker haar vraag en wens kwijt kan. Als Managed Service Provider, met een breed portfolio ICT-oplossingen is er altijd een passende invulling op jouw behoefte. Dit resulteert in een goed functionerende ICT-omgeving, die medewerkers faciliteert in haar werkzaamheden. Om de ondersteuning perfect aan te laten sluiten op de ICT behoefte, kijken wij samen met jou naar het gewenste service framework. In dit service framework wordt bepaald in welke mate de ondersteuning vanuit Exite behouden blijft tot controle, onderhoud en/of innovatie van de ICT-omgeving.  

Binnen Exite kennen wij de volgende drie typen frameworks: 

Pijl Exite rechts lichtblauw Monitoring & logging – inzicht bieden in de beheeractiviteiten, om incidenten binnen bedrijfsprocessen op te lossen. Hieronder vallen: remote control, logging, audit, patchmanagement en rapportage.

Pijl Exite rechts lichtblauw Cosourcing – uitbesteden van repeterende beheeractiviteiten, waaronder back-up controle, antivirus of security patches. Exite fungeert dan in een adviserende rol. Zodra er dreigende issues worden gesignaleerd, maken wij dit kenbaar, zodat deze direct door ons behandeld kunnen worden.

Pijl Exite rechts lichtblauw Outsourcing – volledige uitbesteding bij Exite van beheeractiviteiten en het oplossen van dreigende issues of verstoringen. 

Exite werkt vanuit de basis met drie klantenteams, om de lijntjes met onze klanten zo kort mogelijk te houden, voor een optimale supportbeleving. Onze klanten ontvangen een support guide, met daarin de quick reference card, waarmee eindgebruikers de juiste informatie over prioriteiten, responstijden en contactpersonen overzichtelijk bij elkaar hebben.  

Iedere eindgebruiker krijgt toegang tot het Exite Selfservice Portaal. Vanuit dit portaal krijg je toegang tot de volledige support en services, waarin de ondersteuning geboden wordt, die bijdraagt aan de optimaliseren van de business van onze klanten. 

 

Hoe het Exite Selfservice Portaal werkt? 

Onze klanten en haar eindgebruikers genieten van een optimale servicebeleving, door het beschikbaar stellen van een platform met daarin alle diensten; SMART services, voorwaarden, kennisbank en de status van de serviceverlening. De eindgebruikers kunnen hiermee onder andere;

Pijl Exite rechts lichtblauw Eenvoudig meldingen en verzoeken registreren bij de supportdesk. Bij deze registratie krijg je altijd inzicht in de meldingen o.b.v. de toegewezen rollen.

Pijl Exite rechts lichtblauw Support & Services documenten inzien met stapsgewijze handleidingen, melding- en of verzoekformulieren en contactgegevens.

Pijl Exite rechts lichtblauw De dienstencatalogus bekijken met ons portfolio aan managed services van cloud & infra en back-up oplossingen tot aan support services en SaaS-producten.

Pijl Exite rechts lichtblauw Een kennisbank inzien met handige instructies en FAQ’s voor bijvoorbeeld MFA, Onedrive en Workspace 365.

Pijl Exite rechts lichtblauw Onze privacy en databeveiliging nalezen, voor de verwerking van gegevens.

 

 

Het voordeel voor onze klanten is dat zij een stuk vrijheid ervaren, in control blijven en met een druk op de knop specialistische en specifieke kennis kunnen opvragen bij de supportdesk via haar eigen klantenteam. De hulpvraag kan variëren van simpele gebruikersvragen, tot complexe wijzigingsverzoeken, wij regelen het. Exite ondersteunt daarmee de ICT-omgeving, waar onze klanten de focus op andere businessinitiatieven kunnen richten. 

 

Waarom Exite Support & Services ook voor jou interessant is? 

Voor elk ICT-vraagstuk heeft Exite, als managed service provider, een passende oplossing. Wij begrijpen de behoefte aan ondersteuning en staan klaar om jou te ontzorgen op het gebied van ICT. Schiet 24/7 een ticket in, onze experts pakken de melding op en jij krijgt altijd een terugkoppeling, that’s IT! 

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

IT Governance – Pak de regie

IT Governance – Pak de regie

Beheer de complete IT-omgeving vanuit één besturingsmodel en breng alle ICT spelregels, afspraken, richtlijnen en procedures samen | Pak de regie met een gericht IT-Governance beleid | Strategie & Beveiliging voor risicobeheersing, kostenbesparing & bedrijfscontinuïteit.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!