Monitoring Services: optimaliseer jouw IT met 24/7 monitoring.

Moeiteloze IT-reis

Wil jij een moeiteloze IT-reis vol innovatie en efficiëntie ervaren? Volg het pad naar een veilig, veerkrachtig en efficiënt IT-beheer door de cruciale stappen te monitoren op kwetsbaarheden.

Een reis waarin je organisatie optimaal presteert en je medewerkers als een goed geoliede machine functioneren? Het begint allemaal met tijdige bewaking om rampspoed te voorkomen, zoals downtime of cyberaanvallen. 

 

Elimineer bottlenecks, voorkom inefficiëntie en houd je data veilig.

IT frustraties?

Niets is frustrerender dan een ongeplande IT-crisis die altijd op het verkeerde moment toeslaat. Onze 24/7 monitoring services voorziet jou van de expertise om doeltreffend in te grijpen bij kwetsbaarheden.

Onze experts herkennen patronen, analyseren trends en bieden inzichten in uitdagingen en kansen voor een optimale IT-omgeving.

Onze experts staan voor je klaar om te ondersteunen bij onder meer:

Pijl Exite rechts lichtblauwMonitoring & logging

Nauwkeurige monitoring en het loggen van de prestatie-indicatoren van jouw IT-middelen. Van basisniveau tot geavanceerde metingen. Met inzicht in de prestaties van jouw infrastructuur.

 

Pijl Exite rechts lichtblauwProactieve rapportage

Onze experts verzorgen een proactieve rapportage bij waarschuwingen aan jouw team. Met snelle en nauwkeurige notificaties blijf jij op de hoogte van mogelijke problemen om tijdig in te grijpen.

Pijl Exite rechts lichtblauwControles op antivirus- en antispam-afwijkingen

We voeren regelmatig checks uit om afwijkingen in antivirus- en antispam-beveiliging te detecteren. Hiermee houden onze Exite’ers jouw IT-omgeving veilig en beschermd tegen bedreigingen.

 

Pijl Exite rechts lichtblauwControle standaard back-ups

Het operationeel houden van back-ups is van cruciaal belang. Onze monitoring omvat regelmatige controles op standaard back-up procedures, zodat jouw gegevens te allen tijde veilig en herstelbaar zijn.

  

and Working

Laat ICT voor je werken met 24/7 monitoring services van onze Exite’ers

Rémon van Rooijen | Teamlead Supportdesk

Rémon van Rooijen
Teamlead Exite Supportdesk

Exite support services als onderdeel van jouw IT-omgeving?

Met onze krachtige monitoring tooling benut jij de maximale potentie. Ga vol gas en laat de technologie voor je werken. Krijg inzicht in de mogelijkheden van jouw ICT-omgeving en start vandaag nog met Monitoring om de basis te leggen voor groei en laat IT voor jou werken. 

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!