Workspace 365 biedt alles wat medewerkers nodig hebben vanaf elk device: op kantoor & thuis!

Workspace 365

Op zoek naar een moderne werkplek? Met Workspace 365 haal je een oplossing in huis waarbij je direct toegang krijgt tot alle voor jou relevante applicaties, informatie en nieuws. Workspace biedt vanaf ieder een centrale werkplek met veilige toegang, aan te passen op rollen en situaties. Met Workspace 365 geef je iedereen een persoonlijke en simpele ervaring, toegespitst op jouw unieke huisstijl.

In een paar klikken naar je e-mail, documenten, nieuws en bedrijfsprocessen! Workspace 365 is dé complete online werkplek voor bedrijven  waarmee je toegang tot informatie vereenvoudigt en applicaties naar elk device ontsluit.

Binnen Workspace 365 is jouw Microsoft (Office) 365 omgeving volledig geïntegreerd, wat maakt dat functionaliteiten die je vaak gebruikt, zoals e-mail, (online) office applicaties, documenten en je agenda direct binnen de online werkplek beschikbaar zijn. Door gebruik te maken van Microsoft cloud technologie is er sprake van een hoge standaard in gebruiksgemak en beveiliging.

and Working

Betere resultaten met je ICT dankzij de slimste werkplek, volledig aangeboden vanuit de cloud!

 

De voordelen van Workspace 365:

Ga kostenefficiënt om met bestaande hard- en software. Geen dure softwaremigraties naar intranets of upgrades van fileservers, maar gewoon gebruikmaken van wat je al hebt, dankzij slimme integraties. Ook kun je bestaande pc’s, laptops en smartphones blijven gebruiken omdat Workspace 365 volledig werkt via de cloud, in je browser.

Nieuwe toepassingen en technologie zijn standaard aanwezig. Denk aan het gelijktijdig samenwerken in documenten, het makkelijk delen van bestanden en communiceren via Teams. Workspace 365 werkt samen met Microsoft Endpoint Manager, wat policies en beleidsregels op gebruikers- en deviceniveau reguleert.

Eén keer inloggen (single sign-on) maakt het mogelijk in één klik zowel web- als lokale applicaties te openen, zonder voor elke applicatie (opnieuw) te moeten inloggen. Geef tijdelijke werknemers een volledige digitale werkplek en ontneem in één keer alle toegang na afloop van het dienstverband door de werkplek simpelweg te deactiveren.

Hoe laten we jou Workspace 365 slim benutten?

Alle beheersactiviteiten die noodzakelijk zijn voor het borgen van de continuïteit, stabiliteit en performance van dit platform maken onderdeel uit van de dienst. Vanuit het oogpunt ‘voorkomen is beter dan genezen’ worden alarmeringen en afwijkingen door Exite in een vroegtijdig stadium gesignaleerd, zodat calamiteiten voorkomen worden.

Bij een update gebeurt dit op afstand en voor alle werkplekken. Het is hiermee niet langer nodig om devices afzonderlijk te updaten. Ook is het mogelijk dat Exite jou devices op afstand laat updaten. Jouw gewenste strategie hierin is volledig naar wens te configureren.

Pas fijnmazige conditional access (toegang onder voorwaarden) toe om bijvoorbeeld alleen compliant devices toegang tot documenten te laten verkrijgen. Ook kan met Workspace 365 eenvoudig multifactor authenticatie (MFA) worden afgedwongen en worden ‘risky sign-ins’ (bijvoorbeeld inlogpogingen uit een ver land) gedetecteerd.

Stefan Nordkamp

Stefan Nordkamp

Business Architect
& Presales Consultant

Met een werkplek in de cloud is jouw organisatie klaar voor de toekomst!

Simpele toegang tot apps en al je documenten op één plek beschikbaar, maakt dat je de productiviteit van werknemers met Workspace 365 verhoogt. Workspace werkt device onafhankelijk en werkt zowel voor je bestaande (legacy) applicatielandschap als moderne SaaS-applicaties. Wij kunnen jouw Workspace 365 volledig naar wens inrichten en configureren, aangepast op het kleur- en logogebruik van jouw organisatie. Zo voelt Workspace 365 snel aan als een eigen digitaal thuis!

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!