Stel je voor:

ICT Support met een vast aanspreekpunt, 24/7, als ware je meest gewaardeerde collega.’

Onze klanten beoordelen onze service gemiddeld met een 8,2

support cloud beheer teamwork ondersteuning proactiviteit monitoring security self-service servicedesk remote beheer datacenter netwerk helpdesk installaties werkplek wi-fi

Support: ondersteuning bij werken zoals jij dat wilt

Onze diensten en oplossingen worden draaiende gehouden door onze afdeling Support. Daarmee stellen we jou in staat je te richten op jouw business. Lastige klussen nemen wij graag voor onze rekening.

Aandacht voor de eindgebruiker

Problemen met verbindingen, computers of printers? Het is kostbaar en tijdrovend om deze issues allemaal zelf op te gaan lossen. Wij controleren, onderhouden en updaten jouw ICT-omgeving zodat alles naar behoren blijft werken en gebruikers zich kunnen richten waar het hen om draait, de dagelijkse werkzaamheden.
 

“Oplossen van problemen én het geven van passend advies. Dat is waar Exite support om draait.”

Onze passie voor kwaliteit, snelheid & echte verbetering

Bij Exite ICT vinden we dat we meer moeten bieden dan alleen support binnen een afgesproken overeenkomst. We willen je blijvend verassen, wat we kunnen doen door te blijven investeren in de kwaliteit en snelheid van onze support dienstverlening. Onze toegevoegde waarde zit niet alleen in het bereikbaar zijn, maar vooral ook in het met jou als klant meedenken en kritisch doorvragen om erachter te komen waarmee jij echt geholpen bent. Wij commiteren ons daarmee niet aan pure cijfers, maar aan resultaat.

Vragen?

 

Wil je meer weten over de verschillende support- en ondersteuningsdiensten die wij bieden en wat voor jou mogelijk is? Neem contact op!

 

info@exite.com
088 – 399 22 00

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Solutions

Hoogwaardige oplossingen en managed services die overal passen.

Lab

Concrete meerwaarde door nieuwe technologie die jou voorop laat lopen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!