Van digitale strategie naar digitale transformatie

Digitaliseren als katalysator van innovatie en groei

Slimme organisaties benutten de energie en kansen van het digitale tijdperk en hebben een digitale strategie die afgestemd is op, of onderdeel uitmaakt van, de bedrijfsstrategie. Hierdoor blijven ze actueel of nemen ze zelfs een koploperspositie in. Wij begeleiden & adviseren organisaties van visie naar strategie tot realisatie om op een digital-gedreven wijze duurzame groei te stimuleren en ze uiteindelijk te laten transformeren tot slimme, digitale organisaties.

Digitaliseren gaat verder dan de nieuwste technologieën implementeren. Een digitale strategie ligt ten grondslag aan een succesvolle digitale transformatie.

and Digitalizing

Wij helpen jouw organisatie bij de digitalisering & automatisering van processen om zodoende de efficiency en schaalbaarheid te verhogen.

Future proof met een digitale strategie

Aan digitaal transformeren is haast niet meer te ontkomen. Door nieuwe technologische innovaties zijn we in staat processen efficiënter in te richten en daarmee de organisatie future proof te maken.

De basis voor het in goede banen leiden van de digitale transformatie is een digitale strategie. Hiermee creëer je samenhang – een proces – tussen mens (de medewerkers), techniek en klanten. Deze factoren veranderen inhoudelijk ook als je overstapt naar een digitale organisatie. Een voorbeeld: klanten binnenhalen, bedienen en behouden zal er na het proces van digitalisering anders uit komen te zien. Een kop koffie doen is namelijk niet meer voldoende. De menselijke factor, je medewerkers, spelen ook een cruciale rol. Zij moeten om kunnen gaan met de nieuwe technologieën en in staat zijn zich aan te passen aan de veranderingen. Een effectieve adoptie-aanpak is hierbij van belang.

Slimmer werken

Dan de derde factor: techniek. Naast het uittekenen van een digitale strategie, focussen wij ons ook op het optimaliseren, vereenvoudigen en automatiseren van bedrijfsprocessen. Dit zijn processen die vanuit kostentechnisch oogpunt niet meer handmatig uit te voeren zijn, het vervangen van verouderde technologie of het up-to-date houden ervan.

Zo kunnen wij voor jouw organisatie een moderne, digitale werkplek realiseren waarbij alle processen en applicaties in één centraal platform samenkomen. Met het bouwen van dashboards, (selfservice) portalen en het integreren van koppelingen benut je bovendien de voordelen van digitalisering en automatisering nog meer. Door een virtuele weergave van bedrijfsdata en het realiseren van een koppeling tussen verschillende systemen of tools (CRM en ERP systemen, Microsoft Azure, etc.) maken we de data van jouw organisatie inzichtelijk en overzichtelijk. En door innovaties op de voet te volgen, bijvoorbeeld op het gebied van Power BI, AI, IoT, en jouw medewerkers (de eindgebruikers) mee te nemen in het veranderproces, laten wij jouw organisatie succesvol transformeren tot een future-proof organisatie.

Inspiratiesessie Digitale Transformatie

Laat je met een Inspiratiesessie inspireren in de route die jij bewandelt richting jouw Digitale Transformatie. Samen verkennen we hoe jouw digitale toekomst eruit kan ziet en schetsen we een rode draad om hands-on mee aan de slag te gaan.

Job Leemreize

Business Consultant & Digital Expert

Opzoek naar een future proof digitale strategie voor jouw organisatie?

Wil jij aan een digitaal-gedreven organisatie bouwen? Heb jij duurzame groei voor ogen? Dan maken wij graag kennis met je om te adviseren of samen met onze experts te sparren.

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Solutions

Hoogwaardige oplossingen en managed services die overal passen.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!