Voor elke situatie een oplossing met een betrouwbaar Cisco Meraki netwerk

Cisco Meraki

Digitaal werken betekent dat je als organisatie wilt vertrouwen op een betrouwbaar en snel netwerk. De komst van steeds meer mobiele apparaten, draadloze netwerken en security-dreigingen, vraagt om een netwerk dat meegroeit en waarvan het beheer eenvoudig is. Netwerktechnologie van Cisco Meraki heeft standaard 4 slimmigheden aan boord. Deze maken het netwerk intelligent en voor iedere organisatie een aantrekkelijke optie.

De oplossingen van onze partner Cisco Meraki zijn voor elk zakelijk netwerk een #exciiiting upgrade!

cisco-meraki-logo

Flexibele & veilige netwerkomgeving met Exite

Exite ICT voorziet in schaalbare, cloud-managed netwerkoplossingen met Cisco Meraki.

and running

Haal met Cisco Meraki alles uit je netwerk. Met een netwerk zonder kostbare, logge hardware kun je alle kanten op. Exite is dé Cisco partner in Oost-Nederland en helpt jouw medewerkers met onze netwerk-oplossingen optimaal te werken.

4 intelligente Cisco Meraki eigenschappen:

1. Eenvoudig uitbreiden of kleiner maken

Wij vinden het belangrijk dat je netwerk toekomstbestendig is. Als de business groeit of juist krimpt, moet je snel kunnen op- of afschalen.Slimmigheid 1 is dat het Cisco Meraki cloudplatform eenvoudig laat anticiperen op een groeiende behoefte aan snel Wi-Fi. Doordat er op locatie geen fysieke controllers nodig zijn, worden nieuwe access points direct aan het netwerk toegevoegd en zijn deze binnen enkele minuten beheerbaar via het overkoepelende dashboard.

2. Centrale inzage

Bij een zakelijk netwerk zijn de meeste kosten traditioneel verbonden aan het beheer ervan. Cisco Meraki biedt als slimmigheid 2 centrale inzage in alle apparaten van het netwerk. Ook als deze op meerdere locaties staan! In deze vanaf het web toegankelijke console is in één oogopslag alles te zien wat jij nodig hebt. Bijvoorbeeld op welke versies apparaten draaien, de signaalsterkte van WiFi en relevante mededelingen over netwerkactiviteit. Deze snelle overview bespaart je bergen tijd in beheer.

3. Ingebouwde wensenlijst

Een groot voordeel van het werken met Cisco Meraki is dat de oplossingen direct allerlei hagelnieuwe functionaliteit bieden. Slimmigheid 3: Je lift mee op innovaties als volledig enterprise mobility management, uitgebreid te configureren gasttoegang, layer 7 applicatieinstellingen, zelfconfigurerende end-to-end VPN en gevanceerde analytics. Een Cisco Meraki netwerk leert van de feedback vanuit gebruikers. Op verzoek van Meraki-afnemers uit de hele wereld worden met regelmaat functies toegevoegd waarvan iedereen profiteert.

 

4. Performance management

Met een Cisco Meraki netwerk kunnen zelfs de meest veeleisende professionals veilig en snel werken. Doordat het netwerk een brede, holistische blik op de gehele stack biedt (switching, firewall en wireless), kan Exite de gebruikservaring ook op afstand monitoren en optimaliseren. Dit nieuwe type performance management, slimmigheid 4, verschilt radicaal van de meer reactieve manier van beheren dat een constant beroep doet op de kostbare tijd van je eigen IT- en netwerkspecialisten.

Kristel Postel profiel Sales Exite ICT IT

Jordy Striezenau

Business Developer

Cisco Meraki voor jouw organisatie?

Als dé partner in Oost-Nederland werken we intensief met Cisco samen en beschikken we over de kennis en expertise om jouw wensen te vertalen naar een passende oplossing. Ben je benieuwd hoe jouw netwerk met Cisco-Meraki geüpgraded wordt? Neem dan contact met ons op!

Meer weten over Networking? Zie onze nieuwsberichten:

Wat als een firewall niet voldoende is? Umbrella!

Hoe bescherm je een ‘oncontroleerbare’ omgeving als je bedrijfsnetwerk met thuiswerkers vanaf alle mogelijke locaties? Check Cisco Umbrella!

Wi-Fi: meer is niet altijd beter

Wi-Fi heeft niet de beste reputatie op gebied van snelheid en betrouwbaarheid. Maar gelukkig kun je daar het een en ander aan doen.

SASE-security: wens of noodzaak?

SASE is een netwerkarchitectuur gebaseerd op de principes van Zero Trust, waarbij de controlemechanismen geleverd worden als een service.

De beste securitytips voor thuiswerken

In een thuissituatie werk je deels met andere technologie dan je normaal gewend bent. Dit zijn de zaken om rekening mee te houden.

5 tips voor betere Wi-Fi bij het thuiswerken

Slim is om goed te kijken naar je huidige Wi-Fi-instellingen. In dit artikel worden 6 kosteloze handigheidjes behandeld die voor een betere, stabielere verbinding kunnen zorgen.

Bouw de moderne werkplek niet op drijfzand!

Steeds meer organisaties omarmen een moderne werkplek. Als we samenwerken en in teamverband taken verrichten, zijn we productiever dan dat we zijn als we op de oude manier blijven werken. Met een moderne werkplek doen we meer in minder tijd, zijn minder fysieke vergaderingen nodig en doen we nieuwe inzichten op uit documenten, intranet en data. Hier speelt ook het netwerk een sleutelrol in.

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!