ICT Support volgens Exite:

Omdat wij weten wie jij bent en hoe jij werkt, kunnen we je maximaal ondersteunen en bieden we wat je werkelijk nodig hebt.

ICT Support: ondersteuning bij werken zoals jij dat wilt?

Onze diensten en oplossingen worden up-and-running gehouden door onze afdeling Support. Daardoor ben jij in staat je te richten op jouw business. Lastige klussen nemen wij graag voor onze rekening. Problemen met verbindingen, computers of printers? Het is kostbaar en tijdrovend om deze issues allemaal zelf op te gaan lossen. Wij controleren, onderhouden en updaten jouw ICT-omgeving zodat alles naar behoren blijft werken en gebruikers zich kunnen richten waar het hen om draait, de dagelijkse werkzaamheden.

Al klant?

Heb je vragen over de diensten van Exite? Nu hulp nodig? Of wil je een storing of wijziging melden? Neem dan contact op met ons Support Team!

Onze expertises

Bij Exite hebben we juiste experts voor jouw vraagstuk. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende vakgebieden op vlak van Service & Support:

Outsourcing

Heeft jouw organisatie zelf niet de mankracht, capaciteit en kennis om het ICT-beheer te verzorgen? Dan helpen wij graag een handje en kun je op onze specialisten terugvallen als verlengstuk van jouw organisatie. In een SLA (Service Level Agreement) leggen we deze samenwerking vast en maken we duidelijke afspraken.

Co-sourcing

Een nauwe samenwerking tussen de IT-afdeling van jouw organisatie en de specialisten van Exite? Dat kan! Laten we onze krachten bundelen. Houd de regie over de eigen IT-omgeving, maar profiteer van de gespecialiseerde kennis- en ondersteuning van onze specialisten bij het beheren van jouw IT-omgeving.

Supportdesk

Onze specialisten van het Support Team houden onze diensten & oplossingen draaiende. Daarmee stellen we jou in staat je te richten op jouw business. Wij controleren, onderhouden, monitoren en updaten jouw ICT-omgeving. Dit doen we zowel op locatie als remote, zodat alles naar behoren blijft werken, gebruikers hier geen omkijken naar hebben en dagelijkse werkzaamheden de focus hebben.

Consignatiedienst

Support leveren wij niet alleen tijdens kantoor- en openingstijden. Ook buiten kantoortijden, ’s nachts en in het weekend bieden wij onze dienstverlening aan. Handig bij storingen! Desgewenst garanderen wij zelfs 24/7 ICT support en een goed functionerende IT-omgeving.

Eindgebruikers ondersteuning

Bij het slim inzetten van ICT voor jouw organisatie houdt onze dienstverlening niet op. Impact wordt namelijk pas gemaakt als medewerkers door een goed functionerende IT-omgeving in hun werkzaamheden gefaciliteerd worden. De eindgebruiker verliezen we daarom niet zomaar uit het oog. Bij vragen of problemen staan onze specialisten klaar om ondersteuning en hulp te bieden.

Onze passie voor kwaliteit, snelheid & echte verbetering

Bij Exite vinden we dat we meer moeten bieden dan alleen ICT support binnen een afgesproken overeenkomst. We willen je blijvend verassen, wat we kunnen doen door te blijven investeren in de kwaliteit en snelheid van onze support dienstverlening. Onze toegevoegde waarde zit niet alleen in het bereikbaar zijn, maar vooral ook in het met jou als klant meedenken en kritisch doorvragen om erachter te komen waarmee jij echt geholpen bent. Wij commiteren ons daarmee niet aan pure cijfers, maar aan resultaat.

Heb je onlangs contact gehad met Exite Support? Laat op Google een review achter om ons te laten weten hoe je dit hebt ervaren.

Wist je dat Exite behoort tot een exclusieve wereldwijde club? Van meer dan 25.000 managed-services providers die werken met N-able software, horen wij tot de beste 200. Exite is Super Elite Partner!

Vragen?

Wil je meer weten over de verschillende support- en ondersteuningsdiensten die wij bieden en wat voor jou mogelijk is? Neem contact op!

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Solutions

Hoogwaardige oplossingen en managed services die overal passen.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!