Veelgestelde vragen

Het kan zijn dat je een vraag hebt die je niet zo snel op deze site weet te vinden. Wij helpen je verder!

Het antwoord niet gevonden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Liever meteen je vraag persoonlijk stellen aan een van onze specialisten? Dat kan natuurlijk ook!

Algemene vragen

Wat betekent jullie naam?
Direct bij het lezen of horen van onze bedrijfsnaam word je geprikkeld en krijg je een enthousiast gevoel mee. De naam Exite zegt ook iets over het gevolg van wat wij doen: wij als collega’s en onze klanten worden er enthousiast van.

De X in de naam Exite staat symbool voor vermenigvuldigen: vanuit partnerships vermenigvuldigt Exite de resultaten van ICT, strevend naar langdurige relaties. Maar X vertegenwoordigt ook het onbekende, de plek op de schatkaart waar de schat zich bevindt. Jij weet immers niet altijd wat jouw ICT- en businesspotentieel is.

We leveren meer dan enkel een oplossing. Door ICT op een slimme manier in te zetten, groeit de strategische waarde van ICT en ontstaat een match met bedrijfsdoelen. De T als pijl omhoog symboliseert vooruitgang met ICT, ontwikkeling van talent, en klanten, solutions en medewerkers blijven upgraden.

Waar kan ik jullie vacatures vinden?
Je vindt onze vacatures via het menu-item “Exciiiting jobs” bovenin de menubalk of door naar Exite.com/vacatures te gaan. Als jij jezelf bovengemiddeld ambitieus, kundig, betrokken en nieuwsgierig vindt, mag je altijd een (open) sollicitatie bij ons droppen!
Waar zijn jullie gevestigd?
Ons kantoor houden we aan de Hengelosestraat 501 in Enschede. We werken in een fris, gerevitaliseerd pand met vijf verdiepingen en alle denkbare voorzieningen, van sport tot entertainment tot lekker even relaxen. Je kunt bij ons parkeren op onze speciale klantplekken voor het pand.
Wat doen jullie met sponsoring?
Wij sponsoren verschillende initiatieven op sociaal, cultureel en sportief vlak. We richten ons daarbij op de regio Twente. Heb jij een initiatief dat past bij onze bedrijfsfilosofie en dat dus met recht ‘exciting’ genoemd mag worden? Richt je verzoek dan tot marketing@exite.com.
Waar kan ik mijn factuur naartoe sturen?
We ontvangen je factuur graag digitaal. Je kunt hem toesturen via het adres invoice@exite.com. Geef duidelijk aan welk onderwerp het betreft en als het even kan ook de naam van de contactpersoon bij Exite ICT en wij maken het in orde.

Vragen over onze diensten

Wat doen jullie precies?
Wij zijn niet de zoveelste ICT-dienstverlener. Dagelijks zijn we met ons team vanuit Enschede bezig met de slimme inzet van ICT bij klanten, waarmee zij impact op morgen weten te maken. Die slimme inzet kan van alles behelzen, van een netwerkoplossing tot een datacenter tot een complete werkplekvoorziening. Ook zetten wij in op roadmapping, wat ons tot een strategisch partner bij vele organisaties maakt.
Zijn er verschillen in de dienstverlening opgetreden nu Sigmax ICT Specialisten is veranderd in Exite ICT?
Er is feitelijk niets veranderd. Jij als klant houdt dezelfde contactpersoon en dienstverlening tegen dezelfde voorwaarden.

Vragen over onze service

Ik kan het support telefoonnummer niet bereiken, wat nu?
Wij helpen je graag ook buiten kantooruren. Heb je een uitgebreid of volledig servicecontract bij ons afgesloten? Dan kun je buiten kantoortijden het apart verkregen telefoonnummer gebruiken. Een mail sturen mag ook, naar support@exite.com.
Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!