Veelgestelde vragen

Het kan zijn dat je een vraag hebt die je niet zo snel op deze site weet te vinden. Wij helpen je verder!

Het antwoord niet gevonden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Liever meteen je vraag persoonlijk stellen aan een van onze specialisten? Dat kan natuurlijk ook!

Algemene vragen

Wat betekent jullie naam?
Direct bij het lezen of horen van onze bedrijfsnaam word je geprikkeld en krijg je een enthousiast gevoel mee. De naam Exite zegt ook iets over het gevolg van wat wij doen: wij als collega’s en onze klanten worden er enthousiast van.

De X in de naam Exite staat symbool voor vermenigvuldigen: vanuit partnerships vermenigvuldigt Exite de resultaten van ICT, strevend naar langdurige relaties. Maar X vertegenwoordigt ook het onbekende, de plek op de schatkaart waar de schat zich bevindt. Jij weet immers niet altijd wat jouw ICT- en businesspotentieel is.

We leveren meer dan enkel een oplossing. Door ICT op een slimme manier in te zetten, groeit de strategische waarde van ICT en ontstaat een match met bedrijfsdoelen. De T als pijl omhoog symboliseert vooruitgang met ICT, ontwikkeling van talent, en klanten, solutions en medewerkers blijven upgraden.

Waar kan ik jullie vacatures vinden?
Je vindt onze vacatures via het menu-item “Exciiiting jobs” bovenin de menubalk of door naar werkenbijexite.com/vacatureoverzicht te gaan. Als jij jezelf bovengemiddeld ambitieus, kundig, betrokken en nieuwsgierig vindt, mag je altijd een (open) sollicitatie bij ons droppen!
Waar zijn jullie gevestigd?
Ons kantoor houden we aan de Hengelosestraat 501 in Enschede. We werken in een fris, gerevitaliseerd pand met vijf verdiepingen en alle denkbare voorzieningen, van sport tot entertainment tot lekker even relaxen. Je kunt bij ons parkeren op onze speciale klantplekken voor het pand.
Wat doen jullie met sponsoring?
Wij sponsoren verschillende initiatieven op sociaal, cultureel en sportief vlak. We richten ons daarbij op de regio Twente. Heb jij een initiatief dat past bij onze bedrijfsfilosofie en dat dus met recht ‘exciting’ genoemd mag worden? Richt je verzoek dan tot marketing@exite.com.
Waar kan ik mijn factuur naartoe sturen?
We ontvangen je factuur graag digitaal. Je kunt hem toesturen via het adres invoice@exite.com. Geef duidelijk aan welk onderwerp het betreft en als het even kan ook de naam van de contactpersoon bij Exite ICT en wij maken het in orde.
Waar vind ik informatie over BlockX en Direct ICT?
De organisaties van BlockX en Direct ICT zijn beide overgenomen door Exite. De dienstverlening van BlockX is ondergebracht bij SCCT Digital (ook onderdeel van de INTERSTELLAR collection), terwijl de MSP-activiteiten van Direct ICT onder onze Solutions vallen.
Bieden jullie ook stages en afstudeeropdrachten aan?
Jazeker. Deze vind je hier. Mocht jouw gewenste stage of opdracht er niet bij staan, dan kun je altijd contact opnemen om na te vragen of wij alsnog iets voor je kunnen betekenen.
Kan ik een spreker van Exite boeken?
Uiteraard! Wij vinden het altijd gaaf om op jouw event te komen vertellen over ICT, digitale transformatie, online trends of ons merk. Richt je verzoek tot marketing@exite.com en wij helpen je verder.

Vragen over onze diensten

Wat doen jullie precies?
Wij zijn niet de zoveelste ICT-dienstverlener. Dagelijks zijn we met ons team vanuit Enschede bezig met de slimme inzet van ICT bij klanten, waarmee zij impact op morgen weten te maken. Die slimme inzet kan van alles behelzen, van een netwerkoplossing tot een datacenter tot een complete werkplekvoorziening. Ook zetten wij in op roadmapping, wat ons tot een strategisch partner bij vele organisaties maakt.
Zijn er verschillen in de dienstverlening opgetreden nu Sigmax ICT Specialisten is veranderd in Exite
Er is feitelijk niets veranderd. Jij als klant houdt dezelfde contactpersoon en dienstverlening tegen dezelfde voorwaarden.
Wat biedt Exite op het gebied van Digital precies aan?
Met onze digital diensten herbergen we kennis en expertise als specialist op het gebied van de digitale transformatie van bedrijfsprocessen. Aan de hand van een digitale strategie bouwen we aan het fundament voor de digitale transformatie van organisaties. Dit kan er bijvoorbeeld toe leiden dat verkoop en/of e-commerce processen gedigitaliseerd & geautomatiseerd worden via een slim CRM-systeem. De digital-oplossingen hebben als doel organisaties wendbaar en schaalbaar te maken, gericht op een gezonde (digitale) toekomst.

Vragen over onze service

Ik kan het support telefoonnummer niet bereiken, wat nu?
Wij helpen je graag ook buiten kantooruren. Heb je een uitgebreid of volledig servicecontract bij ons afgesloten? Dan kun je buiten kantoortijden het apart verkregen telefoonnummer gebruiken. Een mail sturen mag ook, naar support@exite.com.
Welke gegevens heeft Exite over mij opgeslagen?
Wij zijn transparant over gebruik van jouw data en die van je klanten. Exite handelt in privacy- en databeschermingen volgens geldende (internationale) wetten en voorschriften, waaronder de AVG/GDPR. Wil je inzage in je gegevens, dan kun je via ons Privacy Center een verzoek indienen.
Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!