Microsoft 365 is het schoolvoorbeeld van wat een cloudservice kan zijn: een revolutionair concept in productivity, samenwerking en communicatie.

Microsoft 365

Voorheen bekend als Office 365 biedt Microsoft jou altijd toegang tot de nieuwste versie van de bekende Microsoft productiviteitssoftware. Alle apps die je kent en graag gebruikt, zijn inbegrepen in Microsoft 365: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams en nog veel meer. Gebruik je favoriete apps altijd en overal op een veilige manier; thuis, op kantoor of via een browser vanuit de cloud.

Microsoft 365 is ontworpen om mensen en bedrijven te helpen meer te bereiken dankzij innovatieve Office-apps, intelligente cloudservices en beveiliging van wereldklasse.

Hoe groot of klein je bent Boost de business met Microsoft 365, geschikt voor organisaties van elke grootte. Elke medewerker profiteert van dezelfde voordelen. Denk aan toegang op afstand tot je bestanden, zodat je waar je ook bent ervan verzekerd bent dat het werk uitgevoerd kan worden. Ook kun je de applicaties van Microsoft 365 lokaal installeren, zowel op een pc, Mac of een mobiel apparaat (met iOS of Android).

Installatie en beheer zijn dankzij toegankelijke online portals kinderlijk eenvoudig. Dankzij de beschikbaarheidsgarantie van 99,9% die vanuit Microsoft op het cloud gedeelte gegeven wordt, is de kans op problemen met het werken met de online applicaties in de praktijk nihil.

and Working

Boost de business en laat samenwerking en communicatie soepel verlopen met om de productiviteit van je medewerkers te verhogen!

 

De voordelen van Microsoft 365:

Doordat Microsoft 365 cloudgebaseerd is, heb je altijd toegang tot je bestanden. Alle applicaties van Microsoft 365 werken op pc’s, Mac’s, tablets en smartphones. Kies zelf of je de software online gebruikt of op je device installeert.

Het is altijd veilig. Of je nu online met Microsoft 365 werkt of via een installatie op je device, je hebt altijd de beschikking over de beste security en encryptie. Zonder de juiste inloggegevens kan niemand bij je data.

Hechte integratie met OneDrive. Sla je bestanden eenvoudig op in de cloud van Microsoft OneDrive. Door gebruik te maken van OneDrive werken jij en je collega’s overal met de laatste versie van bestanden.

Hoe laten we jou Microsoft 365 slim benutten?

Microsoft 365 bevat zijn eigen ‘checks & balances’ wat betreft security en back-up, maar wij kunnen net dat beetje extra zekerheid bieden met onze Microsoft 365 back-up services. Wij monitoren opslag en bieden de garantie op herstel bij verlies van data.

Meer of minder licenties voor gebruikers nodig? Exite laat je zelf eenvoudig gebruikers toevoegen en verwijderen, mocht dat nodig zijn. Via een online portal, waarbij je direct ziet wat dit betekent voor je maandelijkse kosten.

Extra hulp nodig? Wij bieden uitgebreide trainingen en ondersteuning voor adoptie en acceptatie van jouw Microsoft 365 omgeving. Dat doen we op locatie of door jou op de rollen in je organisatie gespecificeerde video’s aan te bieden.

Stefan Nordkamp

Stefan Nordkamp

Business Architect
& Presales Consultant

Boost productiviteit van je volledige workforce met Office 365!

Voor wie enkel bekend is met de traditionele Office suite is Microsoft (Office) 365 het pakket dat juist in de digitale wereld aanvullende impact weet te maken. De kracht van cloud laat je een wereld aan mogelijkheden in e-mail, productiviteit, samenwerking en communicatie ontdekken. Ik help je graag ontdekken hoe Microsoft 365 jouw organisatie werkelijk up-to-date brengt en jouw collega’s laat werken met de grootste flexibiliteit en zekerheid. Boost de Business.

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!