Altijd optimaal beschermd tegen cybercrime met de antivirus en slimme endpoint-bescherming van Exite.

Antivirus en slimme endpoint-bescherming

Met een constante toename in aanvallen en opkomende dreigingen als ransomware blijft cybercrime een risico om rekening mee te houden. Of het nu gaat om hackers, onvoorzichtige gebruikers of de eigen IT’ers die al met een drukke agenda kampen; Exite houdt jouw systemen veilig!

Exite Security Manager – AV Defender en Exite Managed Endpoint Detection & Response (EDR) zijn innovatieve oplossingen die vergaande bescherming bieden tegen de meest geavanceerde en actuele vormen van cybercrime.

Endpoint Manager

De hedendaagse digitale dreigingen blijven een gevaar vormen voor de continuïteit van primaire bedrijfsprocessen. Denk aan mal- of ransomware, medewerkers die ongemerkt toegang verlenen tot bedrijfsdata bij phising of virussen die ongemerkt de deur openen voor hackers. Cybersecurity moet dan ook prioriteit zijn binnen het organisatiebeleid en daar komt Endpoint manager van pas. 

Deze op cloud gedreven toepassing combineert het beveiligen, configureren en beheren van alle applicaties, gebruikers en eindpuntapparatuur zonder dat bestaande processen onderbroken worden. Dankzij de native integratie blijf je altijd en overal verbonden met de IT-infrastructuur. Dit biedt medewerkers de mogelijkheid om flexibel en op elk gewenst moment veilig te werken volgens de juiste beleidsregels binnen de datasecurity. 

 

Cybercrime voorkomen?

Zonder goede security is jouw organisatie een makkelijke prooi. Afhankelijk van jouw type organisatie kunnen we je een passende oplossing adviseren op gebied van antivirus en bescherming van endpoints, voorzien van de professionele ondersteuning die je van Exite gewend bent. Wil je optimaal beschermd werken, waar en wanneer je ook werkt en inzicht in het huidige beschermingsniveau? Neem contact op!

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!