Efficiënt, veilig en gemakkelijk werken in de eerstelijns gezondheidszorg? Dat is werkelijk #exciiiting!

Visie op zorg

ICT in de zorg is meer dan alleen technologie. Wij gaan een stap verder dan alleen het opleveren van een zorgwerkplek of
intranet.

Digitale zorgwerkplek

Een digitale werkplek die het werkproces en daarmee het zorgproces zo eenvoudig en veilig
mogelijk maakt.

De aanpak

Naast oog voor technologie, houden wij ook rekening met organisatiebeleid, cultuur, zorgproces, informatiestormen en informatiebeveiliging.

Sociaal intranet

Breng alle communicatie- en informatiestromen samen in één overzichtelijk platform.

Zorg digitaal next-level met Exite

ICT in de gezondheidszorg is de laatste jaren steeds complexer geworden. Neem de huisarts in zijn rol als regisseur van de zorg. Praktijken moeten meegroeien met informatiesystemen en kunnen niet achterblijven met het implementeren van passende technologie en het invoeren van digitalisering & automatisering. Exite voorziet jouw praktijk van advies & service en brengt slimme oplossingen. Zo kun jij je als zorgverlener op het zorgproces en de patiënt richten.

Mens Techniek Exite

mark-of-trust-multi-scheme-27001-7510-logo-En-GB-0122

Tijd overhouden voor werkelijke zorg

Wij geloven in het moderne werken: altijd en overal, vanaf elk device, op een veilige manier werken én samenwerken. Met slechts 1 inlogcode wordt toegang tot alle bestanden en applicaties verkregen, eventueel gekoppeld met telefonie. Dit maakt ook het verlenen van zorg op afstand mogelijk. Zelfs in plots veranderde omstandigheden, zoals die optraden tijdens de corona-crisis, kan zo de zorg gewoon doorgaan, maar dan via de digitale weg. Dit maakt (samen)werken efficiënter en informatie vinden & uitwisselen makkelijker, wat uiteindelijk meer tijd biedt voor échte zorg.

Vanuit de Wet elektronische gegevensuitwisseling in de zorg (Wegiz) kunnen zorgverleners verplicht worden om bepaalde gegevens elektronisch uit te wisselen. Voor efficiënte en goede zorg blijft een adequate, actuele en uniforme gegevensuitwisseling van cruciaal belang. Bij Exite faciliteren wij de infrastructuur van de ICT-omgeving die voldoet aan de gestelde eisen en techniek.

“Exite ICT weet wat voor klant wij zijn en begrijpt in welke branche wij opereren”

Erik Wiersma

IT Manager, Onze Huisartsen

Zorgeloze voordelen

N
Zorgeloos veilig werken, altijd en overal op elk device
N
Gepersonaliseerde werkplek
N
Alle applicaties op 1 plek
N
Met 1 muisklik op alle systemen/applicaties inloggen
N
Volledig in de cloud
N
Integratie van telefonie
N
Optimale onderlinge web-based samenwerking

Precies wat jij nodig hebt voor digitale zorgverlening

Niet alleen het bedrijfsleven stapt als gevolg van covid-19 versneld over op het online werken, maar ook gezondheidsinstellingen kiezen nu vaker voor een gedigitaliseerd zorgproces. Wij leveren het noodzakelijke gereedschap voor het uitoefenen van digitale zorg en wij zijn de aangewezen kennispartner als het gaat om het leveren van advies op het gebied van ICT.

Onze digitale zorgwerkplek wordt ingericht als de centrale hub voor zorgmedewerkers. Deze gebruiksvriendelijke tooling is volledig toegerust op zorgomgevingen. Binnen deze gepersonaliseerde werkplek zien gebruikers in één oogopslag wat voor hen relevant is en benaderen zij vanuit de omgeving het EPD (elektronisch patiëntendossier), Zorgmanager, Office 365 en overige applicaties. Door te werken in de cloud, zijn veiligheidsrisico’s – uitval, vertraging & blokkades – tot een minimum beperkt. Wordt de digitale werkplek aangevuld met bijvoorbeeld Microsoft Teams, dan is de stap klein naar videoconsulten en intervisies op afstand. Op deze manier wordt volledige digitale zorg mogelijk gemaakt, blokje voor blokje.

Onze zorgklanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!
Bas Haarhuis, CSM Exite ICT

Bas Haarhuis

Customer Success Manager
Direct een afspraak plannen?

Zit je met een vraagstuk, heb je advies nodig of wil je even sparren? Wij vertellen graag wat wij voor jouw (zorg)organisaties kunnen betekenen. Laat je gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact op.

Meer weten over zorg en ICT? Lees onze blogs:

Een werkbaar Security beleid in de zorg

Een werkbaar security beleid binnen de zorg begint bij het herkennen van de cyberrisico’s. Als zorgorganisatie wil je te allen tijden patiëntengegevens beschermen tegen cyber aanvallen. Exite Bescherm de organisatie tegen kwetsbaarheden met een goed doordachte strategie bij Exite.

Digitale werkplekken vs. intranet: afzonderlijk bestaansrecht of verenigen?

Als je de keuze hebt tussen een digitale werkplek en het moderne intranet: wat kies je dan?

De precaire balans tussen security en gebruiksgemak

Het lijkt verleidelijk een digitale (zorg)werkplek zoveel mogelijk dicht te timmeren. Onzin, security en gebruiksgemak kunnen prima samengaan.

Wie betrek je richting een digitale zorgwerkplek?

Als zorgorganisaties besluiten tot de overstap naar een nieuw intranet of een digitale werkplek, wie horen dan betrokken te worden?

ICT-partnership ontzorgt Huisartsenzorg Drenthe in support en werkplek

Huisartsenzorg Drenthe gaat vanaf 1 februari 2022 een ICT-partnership aan met Exite ICT. Daarbij gaat Exite aan de slag als verlengstuk van de eigen ICT-afdeling van de zorggroep.

Minder druk op zorg? Dat vraagt om slimmere technologie en partnership

Als er één beroep is waarin het werk de afgelopen jaren niet bepaald eenvoudiger is geworden, is het wel de zorg. ICT kan verlichting bieden.

Size does matter! Ook in de zorg

Een keuze voor een zorg ICT-partner gaat niet over één nacht ijs. Vraagstukken zijn vaak complex en bij een besluit zijn vele stakeholders betrokken. Waar gaat het wel om? Lees het in de blog.

Wordt de zorgmedewerker een ICT’er?

Hoe wenselijk is de toename van technologische afhankelijkheid voor zorgmedewerkers? En worden zij daarmee techneuten?

Zorgtechnologie hoort ook voor de zorgaanbieder te werken

Een betrouwbare digitale werkplek kan voor een verandering zorgen waarbij eenieder elkaar beter weet te vinden en productiviteit toeneemt. Lees meer hierover in deze blog!

Exite helpt Huisartsen Brouwer & Truin bij nieuwe manier van werken

Door te gaan werken met Workspace van Exite ICT, kiest de Arnhemse Huisartsenpraktijk Brouwer & Truin voor een digitale werkomgeving met een hoogwaardige gebruikservaring.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!