Zorg en ICT komen samen in de zorgoplossingen van Exite.
Onze slimme platformen laten jouw organisatie digitaal, efficiënt, veilig en gemakkelijk werken!

Visie op zorg

ICT in de zorg is meer dan alleen technologie. Wij gaan een stap verder dan alleen het opleveren van een zorgwerkplek of
intranet.

Digitale zorgwerkplek

Een digitale werkplek die het werkproces en daarmee het zorgproces zo eenvoudig en veilig
mogelijk maakt.

De aanpak

Naast oog voor technologie, houden wij ook rekening met organisatiebeleid, cultuur, zorgproces, informatiestormen en informatiebeveiliging.

Sociaal intranet

Breng alle communicatie- en informatiestromen samen in één overzichtelijk platform.

Zorg digitaal next-level met Exite

​ICT in de gezondheidszorg is de laatste jaren steeds complexer geworden. Oplossingen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan kwaliteit, veiligheid en kostenbeheersing. Bestaande informatiesystemen kunnen niet achterblijven bij moderne e-health oplossingen. Exite voorziet organisaties in cure en care van advies in kansen in digitalisering & automatisering. Dankzij onze slimme oplossingen en bijbehorende service, kun jij je als zorgverlener volledig op het zorgproces en zorg voor cliënten richten.

Mens Techniek Exite

mark-of-trust-multi-scheme-27001-7510-logo-En-GB-0122

Flexibel inspringen op
veranderende omstandigheden

Wij geloven in het moderne werken: altijd en overal, vanaf elk device, op een veilige manier werken én samenwerken. Met slechts 1 inlogcode wordt toegang tot alle bestanden en applicaties verkregen, eventueel gekoppeld met telefonie. Dit maakt het verlenen van zorg op afstand eenvoudiger dan ooit tevoren. Zelfs in plots veranderde omstandigheden, zoals die optraden tijdens de corona-pandemie, kan de zorg zo gewoon doorgaan, maar dan via de digitale weg. Als (samen)werken efficiënter en informatie vinden & uitwisselen makkelijker wordt, biedt dit meer tijd voor échte zorg.

Vanuit de Wet elektronische gegevensuitwisseling in de zorg (Wegiz) wordt van zorgverleners verlangd bepaalde gegevens elektronisch uit te wisselen. Het is van levensbelang dat behandelaars snel toegang hebben tot benodigde medische data. Adequate, actuele en uniforme gegevensuitwisseling staat in onze zorgoplossingen daarom voorop. Bij Exite faciliteren wij daarnaast de ICT-infrastructuur die voldoet aan de gestelde eisen en techniek.

 

“Exite weet wat voor klant wij zijn en begrijpt in welke branche wij opereren”

Erik Wiersma

IT Manager, Onze Huisartsen

Zorgeloze voordelen

N

Zorgeloos veilig werken, altijd en overal op elk device

N

Gepersonaliseerde werkplek

N

Alle applicaties op 1 plek

N

Met 1 muisklik op alle systemen/applicaties inloggen

N

Volledig in de cloud

N

Integratie van telefonie

N

Optimale onderlinge web-based samenwerking

Precies wat jij nodig hebt voor digitale zorgverlening

Niet alleen het bedrijfsleven stapt als gevolg van covid-19 versneld over op het online werken, maar ook gezondheidsinstellingen kiezen nu vaker voor een gedigitaliseerd zorgproces. Wij leveren het noodzakelijke gereedschap voor het uitoefenen van digitale zorg en wij zijn de aangewezen kennispartner als het gaat om het leveren van advies op het gebied van ICT.

Onze digitale zorgwerkplek wordt ingericht als de centrale hub voor zorgmedewerkers. Deze gebruiksvriendelijke tooling is volledig toegerust op zorgomgevingen. Binnen deze gepersonaliseerde werkplek zien gebruikers in één oogopslag wat voor hen relevant is en benaderen zij vanuit de omgeving het EPD (elektronisch patiëntendossier), Zorgmanager, Office 365 en overige applicaties. Door te werken in de cloud, zijn veiligheidsrisico’s – uitval, vertraging & blokkades – tot een minimum beperkt. Wordt de digitale werkplek aangevuld met bijvoorbeeld Microsoft Teams, dan is de stap klein naar videoconsulten en intervisies op afstand. Op deze manier wordt volledige digitale zorg mogelijk gemaakt, blokje voor blokje.

Onze zorgklanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!

Bas Haarhuis, CSM Exite ICT

Bas Haarhuis

Customer Success Manager
Direct een afspraak plannen?

Zit je met een vraagstuk, heb je advies nodig of wil je even sparren? Wij vertellen graag wat wij voor jouw zorgorganisatie kunnen betekenen. Laat je gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact op.

Meer weten over zorg en ICT? Lees onze blogs:

De digitale zorgwerkplek van HOOG

Door alle benodigde applicaties, nieuws, informatie en data binnen de Microsoft365 omgeving te bundelen in combinatie met een sociaal intranet kan iedere afdeling en zorgverlener in harmonie werken om altijd en overal goede zorg te verlenen.

Cyberaanval: een kwestie van tijd in de zorg

Cyberaanval - een kwestie van tijd in de zorg Hoe de nieuwe NIS2-eisen gaan bijdragen aan een goed cybersecurity-beleid voor stabiele en werkende...

De digitale zorgwerkplek – de sleutel tot betere zorgkwaliteit

De digitale zorgwerkplek vormt de centrale omgeving voor zorgverleners waar alle applicaties en data beschikbaar zijn voor de uitvoering van haar werkzaamheden.

Een werkbaar Security beleid in de zorg

Een werkbaar security beleid binnen de zorg begint bij het herkennen van de cyberrisico’s. Als zorgorganisatie wil je te allen tijden patiëntengegevens beschermen tegen cyber aanvallen. Exite Bescherm de organisatie tegen kwetsbaarheden met een goed doordachte strategie bij Exite.

Digitale werkplekken vs. intranet: afzonderlijk bestaansrecht of verenigen?

Als je de keuze hebt tussen een digitale werkplek en het moderne intranet: wat kies je dan?

De precaire balans tussen security en gebruiksgemak

Het lijkt verleidelijk een digitale (zorg)werkplek zoveel mogelijk dicht te timmeren. Onzin, security en gebruiksgemak kunnen prima samengaan.

Wie betrek je richting een digitale zorgwerkplek?

Als zorgorganisaties besluiten tot de overstap naar een nieuw intranet of een digitale werkplek, wie horen dan betrokken te worden?

ICT-partnership ontzorgt Huisartsenzorg Drenthe in support en werkplek

Huisartsenzorg Drenthe gaat vanaf 1 februari 2022 een ICT-partnership aan met Exite ICT. Daarbij gaat Exite aan de slag als verlengstuk van de eigen ICT-afdeling van de zorggroep.

Minder druk op zorg? Dat vraagt om slimmere technologie en partnership

Als er één beroep is waarin het werk de afgelopen jaren niet bepaald eenvoudiger is geworden, is het wel de zorg. ICT kan verlichting bieden.

Size does matter! Ook in de zorg

Een keuze voor een zorg ICT-partner gaat niet over één nacht ijs. Vraagstukken zijn vaak complex en bij een besluit zijn vele stakeholders betrokken. Waar gaat het wel om? Lees het in de blog.

Wordt de zorgmedewerker een ICT’er?

Hoe wenselijk is de toename van technologische afhankelijkheid voor zorgmedewerkers? En worden zij daarmee techneuten?

Zorgtechnologie hoort ook voor de zorgaanbieder te werken

Een betrouwbare digitale werkplek kan voor een verandering zorgen waarbij eenieder elkaar beter weet te vinden en productiviteit toeneemt. Lees meer hierover in deze blog!

Exite helpt Huisartsen Brouwer & Truin bij nieuwe manier van werken

Door te gaan werken met Workspace van Exite, kiest de Arnhemse Huisartsenpraktijk Brouwer & Truin voor een digitale werkomgeving met een hoogwaardige gebruikservaring.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!