Werk slimmer dankzij efficiënte communicatie. Breng je mensen samen met ons Sociaal Intranet.

Zorgeloze voordelen

De digitale zorgwerkplek als centrale hub voor zorgmedewerkers om zorgeloos, veilig, altijd en overal op elk device te werken.

Visie op Zorg

ICT in de zorg is meer dan alleen technologie. Wij gaan een stap verder dan alleen het opleveren van een zorgwerkplek of
intranet.

Digitale zorgwerkplek

Een digitale werkplek die het werkproces en daarmee het zorgproces zo eenvoudig en veilig
mogelijk maakt.

De aanpak

Naast oog voor technologie, houden wij ook rekening met organisatiebeleid, cultuur, zorgproces, informatiestormen en informatiebeveiliging.

Maak van intranet het kloppend ❤ van de organisatie:

Met veel beschikbare informatie en weinig tijd om deze informatie te verwerken, is het belangrijk dat zorgmedewerkers voorzien worden van zo relevant mogelijk mededelingen. Met Sociaal Intranet maak je voor iedere collega een voor hem/haar gepersonaliseerde feed beschikbaar met content die aansluit bij actuele werkbehoeften.

Sociaal Intranet
De kracht van platforms als LinkedIn, Instagram en TikTok schuilt in intuïtieve gebruiksinterfaces en ultiem gebruiksgemak. Met Sociaal Intranet breng je deze toffe eigenschappen naar jouw zorgorganisatie.
Niemand wordt vrolijk van werkprocessen die massa’s openstaande vensters en applicaties opleveren. Social Intranet integreert alle zorgapps en -diensten in één handige interface, samen met het intranet.
Je organisatiecultuur staat of valt met de relaties tussen je medewerkers. Maak van intranet een sociale ervaring waarin het delen van informatie en het aangaan van interactie gestimuleerd wordt, van zorgverlener tot directie.
Sociaal Intranet is meer dan alleen een intranet met nieuws en berichten. Het kan ook dienen als startpunt voor de Digitale Zorgwerkplek met applicaties, kennisbank en smoelenboek.
Weg met milieuvervuilende printjes! Ga voortaan volledig papierloos werken. Onze oplossing ondersteunt het werken met geautomatiseerde, dynamische digitale formulieren.
Bevorder het ‘onboarding’ proces voor nieuwe collega’s met een digitale ervaring die ze op het Sociaal Intranet meeneemt in how-to’s, kennismakingen en belangrijke documenten.
Sociaal Intranet voor jouw organisatie?

Naast bovenstaande features zijn er binnen het Sociaal Intranet nog enkele functionaliteiten aanwezig die wij vanzelfsprekend vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Exite Pijl Gold Partner Microsoft Standaard intranet functionaliteit

Alles wat je op een traditioneel intranet kunt terugvinden, vind je bij ons ook. Denk bijvoorbeeld aan een telefoonlijst, het plaatsen van nieuwsberichten, een prikbord met memo’s en documentbeheer.

 

Exite Pijl Gold Partner Microsoft Veiligheid voorop

Bij Exite hebben we meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van informatiebeveiliging. Wij zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

 

Exite Pijl Gold Partner Microsoft Zoeken en vinden

Binnen een website of intranet is een goede zoekfunctionaliteit essentieel. Met één simpele zoekopdracht hebben medewerkers toegang tot informatie op intranet pagina’s, in documenten en in groepen.

Exite Pijl Gold Partner Microsoft Mobiele toegang

Zorgmedewerkers moeten overal met behulp van Sociaal Intranet hun werk kunnen doen. Op kantoor, thuis, onderweg en bij de cliënt. Daarom is Sociaal Intranet ook volledig functioneel via een handige mobiele app.

 

Exite Pijl Gold Partner Microsoft Eén keer in- en uitloggen

Een vaak gehoorde klacht binnen ICT-zorgomgevingen is het vaak moeten in- en uitloggen om intranet en applicaties te kunnen gebruiken. Dat voorkomen wij met geïntegreerd single sign-on (SSO) en single log-out (SLO), dat wij kunnen koppelen aan verschillende identityproviders (o.a. Microsoft Azure AD).

Onze zorgklanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!
Bas Haarhuis, Customer Success Manager, Exite ICT

Bas Haarhuis

Customer Success Manager

Verbeter je informatievoorziening en centraliseer je communicatie
Een volledig uitgerust intranet vormt de centrale plek van iedere moderne zorgorganisatie. Met Sociaal Intranet van Exite kunnen zorgmedewerkers beter hun werk doen, waardoor ze in staat zijn de cliënt de best mogelijke zorg te bieden. Wil jij weten hoe we jouw zorgleverancier met één rijke digitale ervaring activeren en naar de next-level brengen? Vraag dan nu een demo aan!

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!