Volledige ontzorging in beheer, beveiliging en monitoring van datacenter services.

Exite Datacenter oplossingen

Organisaties en medewerkers verwachten dat toepassingen en data overal en altijd snel beschikbaar zijn. Maximale uptime, hoge energie-efficiëntie, schaalbaarheid en een hoge mate van security; van datacenters wordt veel verwacht. Exite biedt jou in partnership met Fundaments de expertise en ervaring op het gebied van datacenter oplossingen. Zo kunnen wij jou dag in, dag uit altijd passend te voorzien van diensten die voor jou werken en de flexibiliteit bieden die jij en je medewerkers nodig hebben.

Datacenters zijn de fabrieken van de 21e eeuw. Met Fundaments is Exite jouw betrouwbare partner in datacenter oplossingen om de concurrentie een stap voor te blijven en uitdagingen in data-opslag & infrastructuur te overwinnen.

Wij zien datacenter diensten als een moderne nutsvoorziening. Net als elektriciteit moeten diensten aangeboden als Infrastructure-as-a-Service (IaaS) het gewoon doen. Samen met de specialisten van Fundaments bieden wij jou flexibele, op maat gemaakte datacenter resources die schaalbaar zijn en jou volledig ontzorgen. Door onze ontzorging krijg jij meer tijd om je met jouw core business bezig te houden.

Onze dienstverlening wordt aangeboden vanuit meerdere Nederlandse datacenters die aan de hoogste standaarden (certificeringen) voldoen waarop wij 24×7 monitoring leveren. De datacenters zijn energie-efficiënt en kunnen ook worden ingericht als back-up locaties, zodat jouw belangrijke productiedata altijd veilig off-site bewaard wordt.

and Hosting

Wij zorgen ervoor dat jouw ICT-infrastructuur en data veilig, beschikbaar en betrouwbaar zijn.

De voordelen van Exite Datacenter oplossingen:

Onze datacenter services zijn Tier 3+ gespecificeerd en geografisch verspreid. Jij bepaalt waar je data staat, in Oost- en/of West-Nederland. Hosting van datacenter appliances  en servers kan plaatsvinden in gedeelde co-locatie of in een private rackspace.

Samen met Fundaments zorgen wij voor 24/7 beheer, beveiliging en monitoring. Door onze leveranciers continu uit te dagen, bieden we onze klanten best-in-class dienstverlening en maximale innovatie.

Onze datacenter oplossingen zijn voorzien van virtualisatietechnologieën en slimme toepassingen van automation. Het verkrijgen van aanvullende IT-resources is met Exite een proces van minuten in plaats van dagen of weken.

Kristel Postel profiel Sales Exite ICT IT

Jordy Striezenau

Business Developer

De basis voor jouw succes met moderne, duurzame en betrouwbare ICT-infrastructuur!

Investeer je liever niet zelf in serveropslag op locatie? Wij brengen jouw servers en andere apparatuur onder in datacenters voor een veilige en stabiele serveromgeving met hoogwaardige verbindingen naar werkpleklocaties. Alle voorzieningen in onze datacenters zijn redundant uitgevoerd en worden beheerd door gekwalificeerde mensen. Als je op zoek bent naar een infrastructuur-platform dat voldoet aan strikte eisen rondom ISO 27001, NEN 7510 en ISAE 3402, ben je bij ons aan het juiste adres.

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!