Slimme inzet van ICT voor een efficiënte werkomgeving binnen de zakelijke dienstverlening’

Slimmer werken is core business

De noodzaak om in het digitale tijdperk bij te blijven wordt overal gevoeld. Verandering is constant aanwezig en concurrentie intensiveert. De digitale werkplek heeft inmiddels een plek binnen bedrijfsomgevingen veroverd en leidt aantoonbaar tot grotere efficiëntie en hogere productiviteit. Heeft jouw organisatie de slimme, digitale werkplek al volledig omarmd?

Mens Techniek Exite

Business draait om mensen! Wij vinden dat techniek in dienst moet staan van de gebruiker. Voor de zakelijke dienstverlening weten wij wat voor jouw mensen belangrijk is. Met onze oplossingen:

  • Kun je altijd overal werken
  • Heb je altijd toegang tot alle systemen en relevante bestanden
  • Worden gegevens veilig en vertrouwelijk opgeslagen
  • Beschik je over security van top-niveau
  • Focus op Core Business

Deze organisaties werken al met de slimme oplossingen van Exite

Onze klanten in de zakelijke dienstverlening, altijd and running: Dat is ICT met impact!

De slimme werkplek, wat is dat?

Een slimme werkplek is een digitale omgeving waarmee de mensen in je organisatie optimaal kunnen werken & samenwerken. Ze ondersteunen elkaar in het werk en zijn beveiligd tegen digitale dreigingen. Wij passen slimme werkplekken voor jouw organisatie aan op de rollen die actief zijn binnen je organisatie en zorgen ervoor dat jij geen omkijken hebt naar beheer.

Onze slimme werkplek oplossingen houden daarnaast rekening met flexwerken: wij kijken met je mee naar de mogelijkheden om collega’s zo efficiënt mogelijk hun taken te laten doen en dragen daarmee bij aan het geluksgevoel op de werkvloer.

 

Voordelen voor zakelijke dienstverlening

Inmiddels hebben vele zakelijke dienstverleners de digitale werkplek omarmd. Met een digitale, slimme werkplek doen zij meer in minder tijd, zijn minder fysieke vergaderingen nodig, verkrijgen zij nieuwe inzichten uit documenten en data (die makkelijk te vinden zijn), doen ze overal hun werk en wordt samenwerken gestimuleerd. Dit versterkt de core business binnen de zakelijke dienstverlening.

“Met hulp van Exite ontwikkelen we slimmere content.”

Geert van den Berg

Partner/Accountant, Bordan Accountants & Adviseurs

Impact van slimmer werken:

N

Centrale cloud werkplek

N

Verhoog de efficiënte

N

Verhoog de productiviteit

N

Verhoog de bereikbaarheid

N

Online (samen)werken vanaf elk device

N

Veilige opslag in de cloud

N

Schaalbaar en flexibel

Overal werken: van Tubbergen tot Timboektoe!

In een paar klikken naar je e-mail, documenten, nieuws, (bedrijfs)processen starten én samenwerken met collega’s vanuit één centrale plek: dat is slim werken. Met een digitale werkplek verkrijg jij vanaf elk device toegang tot informatie en applicaties, vanaf elke gewenste locatie. Simpele toegang tot apps, contacten en al je documenten op één plek beschikbaar hebben, maakt dat je de productiviteit van werknemers verhoogt en een efficiëntieslag maakt. Versterk je core business en werk thuis zoals je op kantoor gewend bent.

 

Jordy Striezenau

Business Developer

Meer weten of direct een afspraak plannen?

Zit je met een vraagstuk, heb je advies nodig of wil je even sparren over de efficiënte van jouw core business? Wij vertellen graag wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Laat je gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact op.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!