Exciiiting partner aan het woord: Jumbo Maritime

Jumbo Maritime is specialist in vrachtvervoer en installatiewerk op, in en onder zee. Exite hielp Jumbo haar CRM-systeem door te ontwikkelen en deze te koppelen met een ERP.

Jumbo-Maritime-rectangle

Aan het woord:

Ralph Jansen
Application Manager
“Exite meldt zaken proactief die onlogisch of redundant zijn, evenals voor ons interessante Dynamics 365 features. Dat is super!”

‘Onze joint-venture had niet succesvol kunnen starten als CRM niet in orde zou zijn’

Enkele jaren terug nam Exite Digital de CRM-omgeving van het wereldwijde shipping-bedrijf Jumbo Maritime in beheer. De achterstand in onderhoud werd weggewerkt en het Customer Relationship Managementsysteem werd doorontwikkeld.

In 2021 is Jumbo Maritime een alliantie aangegaan met branchegenoot SAL. “Onderdeel van de samenwerking was het koppelen van onze CRM-omgeving en SharePoint aan het bestaande ERP van SAL; een specialistisch maritiem pakket. Dat is fantastisch verlopen. Exite heeft onze ICT klaargestoomd en de koppeling verricht. Wij hadden de joint venture niet tot een succes kunnen maken als onze omgeving niet orde zou zijn”, zegt Ralph Jansen, Application Manager bij Jumbo Maritime.

‘Exite interesseert zich voor jouw omgeving’

Jansen noemt het prettig dat collega’s van Exite zich verdiepen in de ICT-omgeving van Jumbo en ook het zakelijk belang van de shipping-gigant onderkennen. “Je voelt je serieus genomen en kunt direct op hulp rekenen.”

“Exite Digital is een ideale partner binnen de vaak driehoeksrelaties die ik met ICT-partners onderhoud. ICT-partijen zijn vaak van elkaar afhankelijk om een echt goede oplossing te realiseren. Exite neemt daarin een prettige houding in en is graag bereid om te kijken hoe iets is gekomen en wat er gedaan kan worden om het in de toekomst te voorkomen.”

Kristel Postel

Business Developer
Benieuwd naar een succesverhaal dat specifiek aansluit op jouw business?
Heb je een vraag over onze klantreferenties? Of vind je net niet dat ene klantenverhaal voor jouw branche waar je naar op zoek bent? Niet getreurd, we kunnen je vast en zeker in deze informatiebehoefte voorzien! Neem gewoon even contact met ons op.
Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!