Ontdek het Exite portfolio

Diensten

Slimmer werken, optimaal presteren en succesvol transformeren met diensten & oplossingen van Exite

Impact op morgen door slimme inzet van ICT

Maak uitdagingen en kansen zichtbaar. Onze dienstverlening wordt gevormd door onze vier expertises:

Benut kansen en ontdek wat de factor voor jou kan betekenen.

Dit
is wat we jou bieden:

Dit is wat we jou bieden:

Consultancy Op basis van een analyse van mensen, processen en techniek in jouw organisatie vertalen onze ICT-consultants jouw strategische doelstellingen door naar toekomstbestendige ICT-oplossingen met impact.

Solutions Onze oplossingen en managed services passen overal. In dit omvangrijke portfolio bieden we oplossingen voor werkplek, datacenter, infrastructuur, cloud en security. Kies voor eenvoud en flexibiliteit in optima forma.

Support In wat je doet, ben je dagelijks afhankelijk van je ICT en moet je er dus volledig op kunnen bouwen. Bij ons ben je verzekerd van efficiënt ICT-beheer en support, precies op de manier zoals jij het ingericht wilt hebben.

Lab Geen vooruitgang zonder innovatie! Ons lab staat in het teken van meerwaarde creëren voor jouw business. In dit bedrijfsonderdeel experimenteren we met nieuwe technologieën die jou voorop laten lopen.

OPRA Turbines

Op het High Tech Systems Park in Hengelo (Ov) huist OPRA Turbines, een innovatieve fabrikant met een zeer internationaal profiel. Wij spraken met General Manager/Operations Frank Sanders over de overstap op Exite ICT ONE Cloud en ONE Network.

Prescan

Sinds 2015 verzorgt Exite ICT bij Prescan de werkplek oplossing ONE Workspace, aangevuld met telefonie via ONE Communications. Wij spraken ICT Manager Edwin Kortleve op de locatie in Baarn over het partnership.

Crematoria Twente

Dagelijks vinden in de verschillende vestigingen van Crematoria Twente tientallen plechtigheden plaats. Daarmee is het de grootste crematorium-organisatie van Nederland. Met de groei van het bedrijf en de toename in snelheid van technische ontwikkelingen, nam evenredig de ICT-behoefte toe. Om de ambities van Crematoria Twente te ondersteunen, werd overgestapt op Exite ICT ONE Cloud en ONE Communications.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!