Een beveiligingsmodel dat digitale weerbaarheid biedt bij informatiebeveiliging?

Cyber Security vanuit een goed

IT Governance beleid

Blijf in control bij cyberrisico’s en minimaliseer de bijbehorende herstelkosten of reputatieschade. Bereid de organisatie voor op digitale weerbaarheid met een organisatiebrede cybersecurity aanpak.

Creëer een informatiebeveiligingsmodel met een zero-trust-architectuur dat uitgaat van het principe ‘eerst verifiëren & authenticeren en dan te vertrouwen’.

Onze IT consultants nemen jullie security onder de loep en brengen de zwakke plekken en beveiligingsincidenten in kaart om te bepalen hoeveel veerkracht er is bij een mogelijke cyberaanval. Op basis daarvan wordt een dekkend securitybeleid gerealiseerd voor digitale weerbaarheid en continuïteit van systemen.

Exite-mark-of-trust-multi-scheme-27001-7510-white-logo-En-GB-0122-

 

Binnen één dag inzicht in jullie cyber security?

and Securing

Wij brengen jouw organisatie naar een hoger niveau van informatiebeveiliging. Laten we samen de ambities in informatiebeveiliging waarmaken door op strategisch niveau in te zetten op een goed ICT Security beleid.

Exite maakt voor jouw organisatie een passend Cyber security plan voor digitale weerbaarheid bij kwetsbaarheden

Cyber security draait om het beschermen van de belangrijkste operationele processen en het verlagen van cyberrisico’s tot een acceptabel niveau. Om informatiebeveiliging en daarmee de bedrijfszekerheid te borgen mag een goed IT-governance beleid niet ontbreken. Bewustwording en cyberhygiëne vormen daarbij de belangrijkste factoren voor een dekkend security plan. die beschermd tegen dataverlies, identiteitsfraude of ongeautoriseerde toegang. 

 

Vanuit onze expertise verzorgen wij bij tal van klanten de veiligheid van werkomgevingen en databescherming, zodat zij zorgeloos kunnen blijven ondernemen. Ontdek ons stapsgewijze informatiebeveiligingsplan om cyber security naar een hoger niveau te tillen.

Eerst de score bepalen? Doe dan de check!

Stap 1: Security Baseline Assessment

In een helder Security Baseline Assessment brengen wij alles in kaart van de huidige security situatie in jouw organisatie.

Stap 2: Security SWOT-analyse

 

Onze security experts gaan vervolgens met de uitkomsten van het assessment aan de slag en maken een scherpe security analyse, gericht op sterke en zwakke punten, kansen en actuele dreigingen op het gebied van cyber security.

 

Stap 3: People, Process & Technology

Vanuit de analyse richten we ons advies op de processen, technologie en  mensen in jouw organisatie. Uiteindelijk is security mensenwerk: zij moeten immers wel met voorgestelde veranderingen overweg kunnen.

Stap 4: Tailorfit Security Roadmap

Het sluitstuk van onze aanpak is een op maat gemaakte Security Roadmap die de weg beschrijft om jouw ambities op vlak van organisatie- & informatiebeveiliging waar te maken.

Choose your fit

Exite jouw partner voor Cyber security & Informatiebeveiliging

Exciting Pentesting

Op alle mogelijke manieren nemen wij jouw ICT onder vuur en leggen we de zwakke plekken bloot. Na afloop laten wij zien wat je kunt doen om kwetsbaarheden te verhelpen!

Next-gen antivirus

Antivirus op een nieuw niveau dankzij een systeemcentrische, cloudgebaseerde aanpak. Beschermt dankzij predictive analytics, machine learning en AI!

Exite Security Solutions

De beste bescherming op maat voor het ICT-zenuwstelstel van jouw organisatie. Ook voor de slimste end-pointbescherming ben je bij Exite aan het juiste adres!

Exciting Security Scan

Via een stapsgewijze aanpak brengen we alle securityrisico’s overzichtelijk in kaart. Bescherming van data en beschikbaarheid & continuïteit van systemen staat altijd voorop!

Security Officer as a Service

Stelt passend beleid op voor jouw organisatie en monitort de toepassingen van maatregelen. Altijd een aanspreekpunt op gebied van informatiebeveiliging!

Security Awareness

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Met een goede bewustwording verklein je het risico op datalekken. Wij helpen de cyberskills van jouw organisatie te vebeteren!

Jor Muller

Business Consultant & Security Expert

Hands on Cyber security strategy right now?

Jij wilt graag jouw organisatie naar een hoger niveau van informatiebeveiliging tillen? Dan kom ik graag eens op gesprek. In een vrijblijvende kennismaking kijken we naar jouw huidige situatie en wensen. Heb je weinig kennis van security of juist veel? Geeft niks. Wij spreken de taal van de organisatie én de techniek. Door middel van onze gestandaardiseerde set aan diensten en producten, kun je in een vervolgtraject keuzes maken die het beste bij jouw organisatie passen. Vanaf het begin is duidelijk wat we opleveren, met een bijbehorend kostenplaatje. Geen verrassingen en onverwachte kosten, wel een totaalaanpak van informatiebeveiliging specifiek gericht op jouw organisatie.

Meer weten over Cyber Security? Zie onze nieuwsberichten:

NIS2 de toekomst van Cybersecurity

De NIS2-richtlijn is een vervolg op de eerdere NIS-richtlijn en is ontworpen om de algehele cybersecurity binnen de EU te versterken.

Beveiligde digitale werkplek

Dé beveiligde Digitale werkplek - bezit jij voldoende veerkracht? Hoe cyberrisico's en kwetsbaarheden een groeiend probleem vormen.   Beveiliging...

Passwordless inloggen

Moderne authenticatie - Passwordless inloggen Iedereen heeft het wel eens meegemaakt ‘ik ben mijn wachtwoord vergeten’ – je stelt snel een nieuw...

Zo merk je ransomware op: 3 typische signalen

Wist je dat ransomware vaak al langer actief is voordat het ingezet wordt als wapen? Dit zijn signalen om gijzelsoftware snel te herkennen.

Wat als een firewall niet voldoende is? Umbrella!

Hoe bescherm je een ‘oncontroleerbare’ omgeving als je bedrijfsnetwerk met thuiswerkers vanaf alle mogelijke locaties? Check Cisco Umbrella!

Wat te doen met de toename van cybercrime?

Hoe komt het dat cybercriminelen in toenemende mate kans zien toe te slaan en aan het doorverkopen van data en/of gijzelen van bedrijven grote sommen geld te verdienen?

Start vandaag met bescherming tegen gijzelsoftware

De gevolgen van gijzelsoftware zijn groot en hebben een flinke impact op bedrijfsprocessen. Zorg dat je cybercriminelen een stap voor blijft.

Zit in jouw security gereedschapskist al een wachtwoordmanager?

Een wachtwoordmanager is een veilige, geautomatiseerde volledig digitale vervanging van het boekje dat sommige mensen nog bij zich dragen om wachtwoorden in op te schrijven.

In de bouw hoort cybersecurity geen klein bier te zijn

Bedrijven in de bouwsector zullen zichzelf niet zo snel als aantrekkelijke prooi voor cybercriminelen zien, maar zijn dit wel degelijk.

Pentesting maakt van veiligheid een zekerheid

Sinds enige jaren hoort ook pentesting tot de logische securitymix van standaard beveiligingsmaatregelen. Wat maakt deze activiteit zo krachtig en effectief?

Wat heeft 2022 in petto voor cybersecurity?

De coronapandemie heeft van mkb-organisaties gevraagd hun ICT-voorzieningen flexibeler in te richten om ook tijdens perioden van dienstverstoringen en lockdowns draaiende te blijven. Maar meer ICT-flexibiliteit zorgt soms ook voor een toename van risico…

Maak vandaag nog werk van Security Awareness

Iedere organisatie heeft baat bij security awareness. Vooral in 2022 is dit een urgent onderwerp!

Cybercrime bestrijding: is phishing te voorkomen?

Phishing is jaar op jaar een blijvertje qua populariteit in de cybercrime wereld. Hoe komt dat en wat valt eraan te doen?

Verlicht de druk op IT met IAM

IAM vormt het fundament voor goede cybersecurity voor je gehele organisatie. Jij bepaalt de regels, de technologie doet de rest…

Voorkom hacks met deze e-mailsecurity checklist

Uit een recent onderzoek blijkt dat 1 op de 4 bedrijven e-mail hacks meemaakt. Verbeter e-mailsecurity met deze checklist!

SASE-security: wens of noodzaak?

SASE is een netwerkarchitectuur gebaseerd op de principes van Zero Trust, waarbij de controlemechanismen geleverd worden als een service.

Waar op te letten bij security in de cloud?

Security in de cloud wordt belangrijker. Hoe verhoudt Microsoft Azure zich tot concurrerende platforms als Amazon AWS en Google?

Disaster recovery: ben jij ook nu goed voorbereid?

Als nog maar 2 tot 3 keer per week kantoorbezoek per week gepland staat, moet je disaster recovery-beleid daarop voorbereid zijn.

6 ingrediënten voor ieder cybersecurity plan

Cybersecurity is een must, al klinkt het al snel ingewikkeld en daarmee kostbaar. Security hoeft echter niet complex te zijn om veelvoorkomende risico’s weg te nemen.

4 cybersecurity dreigingen die ook voor jouw organisatie gelden

Vergis je niet, een cyberaanval hoeft niet groots te zijn om zo te worden genoemd. De meest voorkomende dreigingen hebben we in deze blog voor je op een rijtje gezet.

Voorkom datagijzeling door ransomware

Door louter te vertrouwen op de laatste hard- en software kun je ransomware niet voorkomen. De kans op succesvolle afstopping vergroot je echter wel door met slimme tactieken een aanval op jouw organisatie zo onaantrekkelijk mogelijk te maken.

Security op afstand managen, hoe doe je dat?

Als verantwoordelijk manager ervoor zorgen dat thuiswerken ook veilig gebeurt. Wat hebben jouw collega’s van jou nodig?

Nog eens 5 securitytips voor thuiswerken

Als thuiswerken de gewoonste zaak van de wereld is, hoort security tiptop in orde te zijn. Deze 5 securitytips helpen jou en je organisatie data van systemen veilig te houden.

Wormable kwetsbaarheid opgelost

Met behulp van het toepassen van een geautomatiseerde workaround met Solarwinds’ N-central heeft Exite de kwetsbaarheid van de DNS Server opgelost.

De beste securitytips voor thuiswerken

In een thuissituatie werk je deels met andere technologie dan je normaal gewend bent. Dit zijn de zaken om rekening mee te houden.

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!