Microsoft biedt meer dan alleen Office en Windows. Maak kennis met alle applicaties uit dit omvangrijke zakelijke portfolio.

“Ik zoek een partner die Microsoft 365 volledig beheerd”.

Exite is jouw sparrings- en strategisch partner in Microsoft 365 diensten. Laat je adviseren over de kansen binnen het omvangrijke Microsoft-portfolio die volledig aansluiten bij jouw wensen. Wij kijken verder dan alleen de installatie en migratie en begeleiden de eindgebruikers bij adoptie van de tooling. Onze experts houden jouw 365-omgeving draaiende, functioneel en veilig.

Wij zijn trots…

Microsoft Gold Partner

Aan welke Microsoft applicaties denk jij?

Azure

Wij helpen je graag de volgende stap te zetten in jouw cloud journey. Het flexibele cloud platform van Microsoft Azure biedt een constant groeiend portfolio in meer dan twintig deelgebieden, waaronder computing, data/analytics, opslag en netwerken.

Azure Virtual Desktop

Overal en altijd toegang tot je bureaublad en applicaties via een veilige desktop op afstand; in het bijzonder voor organisaties met een BYOD-beleid en/of scenario’s waarin veel wordt thuisgewerkt.

Back-up

Voorkom dataverlies en haal bedrijfsdocumenten altijd eenvoudig terug. Dit is hét moment om je back-ups in Microsoft 365 goed te organiseren, samen met Exite!

Windows 10 en 11

Op zoek naar werkplekken met Windows 10 of 11? Wij bieden je het meest krachtige en veilige besturingssysteem om meer mee gedaan te krijgen!

Microsoft 365

Microsoft 365 (voorheen bekend als Office 365) biedt jou altijd toegang tot de nieuwste versie van de bekende  productiviteitssoftware. Alle apps die je kent en graag gebruikt, zijn inbegrepen in Microsoft 365: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams en nog veel meer.

Managed Microsoft 365

Een Microsoft omgeving met impact! Verkrijg nog meer grip en controle op je omgeving, devices, licenties en security met proactief beheer en alerting van Exite met Managed Microsoft 365.

Portals

Ga een stap verder en bouw een brug tussen webapplicaties en de achterliggende database door processen te automatiseren en datastromen aan elkaar te koppelen.

Teams

Microsoft Teams is dé hub voor samenwerken en communiceren binnen organisaties. Gebruik chat, online bellen, vergaderen en bestanden delen binnen één geïntegreerde omgeving in Office 365.

SharePoint

SharePoint is dé tool binnen de Microsoft-productfamilie die je informatie en bedrijfsdata binnen jouw organisatie laat organiseren. Vanaf elk apparaat verkrijg je toegang tot belangrijke info en kun je slimmer samenwerken met collega’s en klanten.

Cloud connected ☁️

Exite is als Microsoft Gold partner gespecialiseerd in flexibele en slimme ICT-oplossingen op basis van Microsoft Cloud-technologie.

Kristel Postel

Business Developer

Jouw hulp bij het creëren van je ideale moderne werkplek

De applicaties en diensten van Microsoft 365 vormen een essentieel onderdeel van elke moderne bedrijfsvoering. Wij bieden je deze als managed services aan, zodat jij met álle tools werkt die je nodig hebt voor een compleet ICT-landschap. Zo biedt Exite jou alle IT die je nodig hebt bij één partner, inclusief onderhoud, advies, vaste duidelijke prijzen en geen verrassingen achteraf.

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!