Up-to-date

Exciiiting events

Wij organiseren regelmatig inhoudelijke kennissessies, webinars en evenementen. Daarnaast zijn we gek op het drinken van kopjes koffie & thee en proosten we ook af en toe in een informelere setting, bijvoorbeeld tijdens een voetbalwedstrijd of theatervoorstelling. Kom jij ook een keer langs? Wij ontmoeten je graag bij één van onze events, schuif gerust eens aan!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Webinar Exite SecurePass

Webinar Exite SecurePass

In het webinar over wachtwoordmanager Exite SecurePass van woensdag 20 april (15.00 uur) vertellen we je over het belang van een wachtwoordmanager en hoe je hiermee bijdraagt aan een digitaal veilige organisatie.

Lees meer
Kennisevent IoT

Kennisevent IoT

Kennisevent:Data & IoT De waarde van IoT schuilt in data. Verbind wat nog niet verbonden is en maak je organisatie digitaal slimmer.  Onze...

Lees meer
Webinar: Security Awareness

Webinar: Security Awareness

In dit webinar over security awareness adviseren wij jou over het creëren van bewustwording binnen jouw organisatie om het kennen en herkennen van securityrisico’s onder medewerkers te verhogen.

Lees meer
Webinar: de Digitale Werkplek

Webinar: de Digitale Werkplek

In het webinar dat dat we woensdag 18 november om 14.00 uur organiseren, bespreekt Business Developer Kristel Postel hoe de digitale transformatie en het gebruikmaken van steeds geavanceerdere digitale technologieën en workflows leidt tot een organisatie die productiever en concurrerender is.

Lees meer
Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!