Up-to-date

Exciiiting events

Wij organiseren regelmatig inhoudelijke kennissessies, webinars en evenementen. Daarnaast zijn we gek op het drinken van kopjes koffie & thee en proosten we ook af en toe in een informelere setting, bijvoorbeeld tijdens een voetbalwedstrijd of theatervoorstelling. Kom jij ook een keer langs? Wij ontmoeten je graag bij één van onze events, schuif gerust eens aan!

Kennisevent IoT

Kennisevent IoT

Kennisevent:Data & IoT De waarde van IoT schuilt in data. Verbind wat nog niet verbonden is en maak je organisatie digitaal slimmer. Bezoek het...

Lees meer
Webinar IoT

Webinar IoT

Laat je tijdens dit webinar op 10 maart 2022 inspireren over IoT als krachtig middel om data slim in te zetten en de fysieke wereld digitaal slimmer te maken.

Lees meer
Webinar: Security Awareness

Webinar: Security Awareness

In dit webinar over security awareness adviseren wij jou over het creëren van bewustwording binnen jouw organisatie om het kennen en herkennen van securityrisico’s onder medewerkers te verhogen.

Lees meer
Webinar: de Digitale Werkplek

Webinar: de Digitale Werkplek

In het webinar dat dat we woensdag 18 november om 14.00 uur organiseren, bespreekt Business Developer Kristel Postel hoe de digitale transformatie en het gebruikmaken van steeds geavanceerdere digitale technologieën en workflows leidt tot een organisatie die productiever en concurrerender is.

Lees meer
Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!